BIST 10.282
DOLAR 32,26
EURO 34,81
ALTIN 2.414,46
HABER /  GÜNCEL

Sarai cinayetinde yeni gelişme

Sarai Sierra cinayetinin zanlılarından Ziya T.'nin elinde montla yürürken görüntülerine ulaşıldı.

Abone ol

ABD'li Sarai Sierra cinayetinin bir numaralı zanlı sı olarak aranan Ziya T. yi yakalamak için operasyonları sürdüren polis şüphelinin yeni bir güvenlik kamera görüntüsüne ulaştı.

Bir işyeri güvenlik kamerası tarafından çekilen görüntüde Ziya T.'nin elinde bir montla yürürken görüldüğü belirtildi. Yapılan incelemede Ziya T.'nin elindeki montun Sarai Sierra'nın kayıp olan montu olmadığı anlaşıldı.

YENİ GÖRÜNTÜLER ARANIYOR

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından Ziya T.'yi yakalamak için operasyonlar sürerken polis İstanbul'da olayla ilgili güvenlik kamera görüntüsü toplayarak analizlerini yapmaya devam ediyor. Bu incelemeler sırasında Ziya T.'nin elinde bir montla yürürken görüldüğü görüntülere ulaşıldı. Şüpheli Ziya T.'nin elindeki montun Sarai Sierra'nın cinayetten sonra bulunamayan montu olma ihtimaline karşılık görütüler üzerinde titiz bir çalışma yapıldığı öğrenildi. Ancak yapılan çalışmalarda montun Sarai Sierra'nın öldürüldüğü gün üzerinde bulunan mont olmadığı anlaşıldı.

OPERASYONLAR SÜRÜYOR

Öte yandan polis şüpheli Ziya T.'yi yakalamak için operasyon ları sürdürüyor. Hatay bölgesinde yoğunlaştırılan operasyonları İstanbul'dan giden özel bir ekip tarafından yönlendirildiği öğrenildi. Ziya T'yi yakalamak için Hatay bölgesinde bir çok adrese baskın yapan ekiplerin önceki gün başka bir cinayetin şüphelisi ile karşılaştıkları öğrenildi. Karşısında polisleri gören şüphelinin kendisini yakalamak isteyen polislerin elinden çıkan karışılıktan faydanalanarak kaçtığı belirtildi. Bölgede operasyonların sürdüğü öğrenildi.