BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Sapık babanın eski vukuatları

Bodrumda hapsettiği kızına 24 yıl tecavüz etti. Ondan 7 çocuk sahibi oldu. Yakalandı. Şimdi eski vukuatları bir bir ortaya çıkıyor. Bakın ne?

Abone ol

Kızıyla ilişkiye giren ve kızından 7 çocuk sahibi olan Josef Fritzl’ın 1967’de tecavüzden mahkum olduğu ortaya çıktı

Sapık baba 24 yıl boyunca öz kızını bodrumda hapsetti. O DEHŞET EVİ'nin fotoğrafları için tıklayınız.

Avusturya’da, 24 yıl boyunca mahzende hapsettiği kızıyla ilişkiye giren ve kızından 7 çocuk sahibi olan Josef Fritzl’ın 1967’de tecavüzden mahkum olduğu ortaya çıktı.

PENCEREDEN GİRİP TECAVÜZ ETMİŞ

“OÖNachrichten” gazetesinin haberine göre, 73 yaşındaki Josef Fritzl, pencereden evine girdiği 24 yaşındaki bir kadına tecavüz ettiği gerekçesiyle 18 ay hapis cezasına çarptırıldı.

ORMANDA YÜRÜYEN KADINA SALDIRMIŞ

Fritzl’in aynı kent yakınlarındaki ormanda da 21 yaşındaki bir kadına tecavüze yeltendiği gerekçesiyle yargılandığı ileri sürülüyor. Öte yandan polis, Fritzl’in evinin altında başka zindanlar olabileceği gerekçesiyle arama yapıyor.

Bunun için de sonar cihazı kullanılıyor. Müfettişler, kızını hapsettiği 24 yıl süresinde Fritzl’in apartmanında bir şekilde kalmış olan 100’ün üzerinde kişinin de sorgulandığını söyledi.

KİRACI SESLER DUYMUŞ

Josef Fritzl’in eski bir kiracısı önceki gün yaptığı açıklamada, apartmanın zemin katında otururken zaman zaman kilit, çarpma ve bir şeylerin düşmesi sesleri duyduğunu anlatmıştı. Kiracı, Fritzl’e seslerin bodrumdaki kalorifer kazanından gelip gelmediğini sorduğunu, Fritzl’in de “evet” cevabını verdiğini söylemişti.