BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Zico hakkında ilginç iddia

Zico ile Fenerbahçe arasında şu ana kadar neden anlaşma sağlanamadı?

Abone ol

İtalyan Il Messaggero Gazetesi, F.Bahçe’nin Brezilyalı hocasının Lazio ile temasa geçtiğini ve sarı-lacivertlilerle yol ayrımında olduğunu ileri sürdü.

Fenerbahçe'de teknik direktör Arthur Zico ile yeni sözleşme için görüşmeler başlamasına karşın, özellikle İtalyan basını, Brezilyalı hocanın sarı-lacivertli takımdan ayrılacağı yönünde haberler yapmaya başladı. F.Bahçe ile ilgili transfer haberleri dün de Avrupa medyasında geniş yer bulurken; İtalya’nın Il Messaggero Gazetesi, teknik direktör Zico ile ilgili ilginç bir iddia ortaya attı. Gazete spor sayfasının manşetini ayırdığı haberinde, Zico’nun İtalya’nın Lazio Kulübü ile anlaşmak üzere olduğunu ileri sürdü

FIORE İLE GÖRÜŞTÜ

’ZICO’NUN rüyası’ başlığını atan Il Messaggero, Brezilyalı hocanın F.Bahçe ile yaptığı görüşmelerde yeniden anlaşamadığını ve rotasını İtalya’ya çevirdiğini belirtti. Zico’nun, F.Bahçe’den yılda bir milyon 800 bin Euro aldığı da belirtilen haberde “Bir zamanlar Udinese’de oynayan Zico, şimdi de İtalya’da teknik direktörlük yapmak istediğini söylüyor. F.Bahçe’yi Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkarma başarısı gösteren Sambacı, Avrupa kulüplerinin de gözdesi haline geldi. Kendisiyle ilk görüşmeyi Lazio Sportif Direktörü Salvatore Fiore yaptı ve Zico, kendisine gelebileceğini bildirdi. Roma’da 12 Mayıs’da oynanacak ve Maradona’nın da yer alacağı yardım maçına davetli olan Zico ile burada da bir görüşme yapılabilir” diye yazıldı.