BIST 9.892
DOLAR 32,58
EURO 35,00
ALTIN 2.461,43
HABER /  GÜNCEL

Sanki savaş alanı GALERİ

İstanbul'da freni patlayan kum yüklü kamyon, trafikte bekleyen 9 aracı ezdi.

Abone ol

Kağıthane'de, yokuştan inerken freni patlayan hafriyat yüklü kamyonun çarptığı araçlarda bulunan 1 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Çağlayan Kağıthane Caddesi'nde yokuştan inen Ömer Faruk Oğlak yönetimindeki 34 FAR 75 plakalı hafriyat kamyonunun freni boşaldı. Kontrolden çıkan kamyon, cadde üzerinde seyir eden ya da park halindeki, aralarında biri öğrenci servisi 3 minibüs ve bir kamyonetin de bulunduğu yaklaşık 20 araca çarparak yan yattı.



Kazada, araçlardan birinde bulunan Nuray Tezcan olay yerinde can verdi. Toygun Tezcan, Can Taner, Nursel Alanya, Buse Alanya, Melis Yılmaz, Meltem Bektaş, Berkay Boztaş, Can Boztaş, Mustafa Boztaş, Ulaş Boztaş ve Selen Erdoğan ise yaralandı.



Bazıları sıkıştıkları araçlardan itfaiye ekiplerince çıkartılan yaralılardan, ilköğretim öğrencisi Can Taner, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine, aralarında öğrencilerin de bulunduğu diğer yaralılar ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu belirtilen 11 yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kamyon sürücüsü Ömer Faruk Oğlak gözaltına alınarak Çağlayan Polis Merkezine götürüldü.



Kazada, kamyonun çarpmasıyla bazıları yoldan çıkan, biri de bir binaya çarparak hasar gören araçlardan bazılarının kullanılamaz hale geldiği görüldü. Kaza nedeniyle cadde de bir süre trafiğe kapatıldı.