BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Kalliden kötü oyun itirafı

Feldkamp, Denizlispor karşısında güzel oynamadıklarını itiraf etti

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Denizlispor karşısında güzel oynamadıklarını ancak galip geldiklerini söyledi.

Galatasaray ile Denizlispor arasında oynanan Fortis Türkiye Kupası maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Alman Teknik Adam, "Antrenör olarak bazı şeyleri açıklamak isteriz. Denizlispor karşısında güzel oynamadık. Galibiyet almamız bizim için önemliydi." dedi.

Uzun bir aradan sonra kaleye geçen Aykut'a övgüler yağdıran Feldkamp, "Bir kaleci için uzun bir süreden sonra kaleye geçip böylesine güzel bir maç çıkarması önemliydi. Bu akşam çok önemli kurtarışlar yaptı. İlerleyen haftalarda kaleye geçmesi konusunda düşünülmesi gereken bir olay." diye konuştu.

Bir basın mensubunun "Penaltı pozisyonunda Hasan Şaş atacakken Song'u işaret ettiniz ?" sorusana Alman çalıştırıcı, "Karşılaşmadan önce penaltıyı Song'un atacağı belliydi. Hasan kuruladı topu Song'a öyle bıraktı." dedi.

Galatasaraylı futbolcular da, Galatasaray'ın hedeflerinden birisi olan Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmak istediklerini belirterek ilk maçta üç puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

İPEK: "HAKEM BASİT HATALAR YAPIYOR"

Denizlispor Kulubü Başkanı Ali İpek, karşılaşmanın hakemlerinin basit hatalar yaptığını söyledi. İpek, "Bu hatalar yüzünden insan maçı kaybedince üzülüyor. Yine de centilmence bir maç oldu." diye konuştu,