BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.519,16
HABER /  GÜNCEL

Saniye saniye ölüme yüzdü

Karadeniz'in öfkesi yine can aldı. Emekli astsubayın ölüm anı kameralara saniye saniye böyle yansıdı.

Abone ol Sakarya'nın Karasu ilçesinde yaşanan boğulma olayı amatör bir kemara tarafından saniye saniye görüntülendi. Karadeniz'de çırpınan kişiye yardım etmek için vatandaşlar çaba harcarken, plajda büyük panik yaşandı.

Karadeniz'de hafta sonunun bilançosu ağır oldu. Bir kişi boğularak hayatını kaybederken 2 kişi ise denizde kayboldu. Karasu Işık Sitesi'nin önünde denize giren kişi, suda çırpınmaya başladı.

Jetski'nin bozuk olması sebebiyle cankurtaranların müdahale edemediği olaya, emekli astsubay olduğu öğrenilen Orhan Vardar (55) müdahale etti. Boğulma tehlikesi geçiren kişi kurtarılırken Vardar denizde kayboldu. Cankurtaranların yaptığı arama sonucu, Vardar'ın cesedi denizden çıkarıldı.

Ölüm saniye saniye geldi!
Bu arada, 32 Evler Mahallesi'nde denize giren 19 yaşındaki Bayram Kurban ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi daha dalgalar arasında kayboldu. Bu sırada plajda bulunan amatör bir kameraman, boğulan kişinin çırpınışları ve sahilde yaşanan paniği saniye saniye görüntüledi. Cankurtaranların olmadığı bölgede vatandaşlar, bakkaldan çamaşır ipi ve can simidi alarak boğulan kişiye müdehale etmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Boğulan kişi dalgalar arasında gözden kayboldu.

Çaresiz kalan vatandaşlar yetkililere büyük tepki gösterdi. Olaydan 1 saat geçmesine rağmen herhangi bir arama ve kurtarma çalışması yapılmaması çileden çıkardı.

İşte saniye saniye ölüm anı;