BIST 9.544
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.489,57
HABER /  GÜNCEL

Sancaktepe'ye 8. Aile Sağlığı Merkezi

Sancaktepe Belediyesi öncülüğünde yapımı tamamlanan Gülsen Solmaz Aile Sağlığı Merkezi, törenle hizmete açıldı.

Abone ol

Sancaktepe Belediyesi öncülüğünde yapımı tamamlanan Gülsen Solmaz Aile Sağlığı Merkezi,  Emek Mahallesi’nde yoğun bir katılımla hizmete açıldı, Sancaktepe’nin 8. Aile Sağlığı Merkezi oldu…

ÖNCELİĞİMİZ “SAĞLIKLI BİREYLER”

Sancaktepe Belediye Başkanımız İsmail Erdem, törende yaptığı konuşmada sağlıklı bir topluma dikkat çekti ve sözlerine şöyle devam etti:

"Halkımızın dertlerine derman olacak sağlık yatırımlarını hizmet önceliklerimizin en başında görüyoruz. Çünkü biliyoruz ki, sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Sağlıklı bir toplum yapısı; vücut ve kafa yapısı sağlam bireyler tarafından oluşturulur. Sağlıklı bireyler için, hastalıkların tedavisi kadar, sağlığın korunması da çok önemlidir. Biz bu nedenle, sağlık hizmetlerinde ilk koruma kademesi olan Aile Sağlığı Merkezleri’ne büyük önem veriyoruz.”

Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan ise “Kamu yararına yapılan yatırımlar bizim kültürümüzde hep anlamlı ve değerli kabul edilmiştir. Hayırlı işler yapma konusunda bizim insanımız kadar cömert ve fedakâr başka halk yoktur. Bunun en güzel örneklerinden birini burada yaşıyoruz” açıklamasında bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından merkeze ismi verilen Solmaz ailesi adına İsmail Solmaz’a teşekkür plaketi sunuldu. Vatandaşlarında katılımı ile açılış kurdelesi kesilen iki katlı Gülsen Solmaz Aile Sağlığı Merkezi,  protokol tarafından gezilerek idarecilerinden bilgi alındı.