BIST 10.209
DOLAR 32,35
EURO 34,78
ALTIN 2.397,66
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sanayi sitesinde asfalt sevinci

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, hizmeti oy almak için değil, ihtiyaç olduğundan dolayı yaptıklarını belirtti.

Abone ol

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, hizmeti oy almak için değil, ihtiyaç olduğundan dolayı yaptıklarını belirterek, ihtiyaç olan bölgelerde siyasi görüş ayrımcılığı yapmadan vatandaşa en kaliteli hizmeti sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Bingöl Belediye Başkanlığı, Küçük Sanayi Sitesi'nin en büyük sorunlarından olan asfalt çalışmasını tamamladı. Belediye ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından Sanayi Sitesi esnafı Başkan Serdar Atalay ile kahvaltıda buluşarak teşekkür etti.

Küçük Sanayi Sitesi'nin kooperatifi başkan ve üyelerinin organize ettiği kahvaltıya katılan Belediye Başkanı Serdar Atalay, yaklaşık 2 bin 500 metrelik alanı asfaltladıklarını söyledi. Başkan Atalay, "Belediye Başkanlığı ekipleri tarafından 15 günde sanayi sitesine 2 bin ton asfalt döküldü.

Sadece maliyeti 400 bin lira olan bu çalışma ile esnafı büyük bir sıkıntıdan kurtardık. Artık esnafın toz derdi kalmadı. Fedakarca çalışan ekiplerimize teşekkür ediyorum. Aslında burası geçen yıl bizim programımızdaydı, ancak mahallelerdeki sorunlar daha ağır basınca önceliği mahallelere verdik. Sanayi Sitesi'nin yollarını ise bu yıl kısa sürede tamamladık" dedi.

Hizmet yaparken hiçbir zaman siyasi düşünmediklerini belirten Başkan Serdar Atalay, hangi fikir ve görüşten olursa olsun ihtiyaca göre çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi. Başkan Atalay, "Hizmeti oy için değil, ihtiyaç olduğundan dolayı yapıyoruz. İnsanların görüşleri ne olursa olsun, ihtiyaca göre gerekli hizmeti veriyoruz.

Belediye olarak hizmette asla ayrımcılık yapmıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla Bingöl Sanayi Sitesi örnek bir alan olacaktır. Sanayi bir memleketin kalbidir. Onun için burayı çok önemsiyoruz. Devlet, belediye, vatandaş ve esnaf olarak üzerimize düşeni yaparsak sanayimiz çok daha temiz ve güzel olur.

Sanayi Sitesi esnafının sıkıntı çektiği konuları teker teker çözüyoruz. Asfaltı tamamladık. Çöp sorunu çözmek için ihale yaptık. Altyapı ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Sanayi Sitesi esnafının kışın korkulu rüyası haline gelen Kafir Deresi islah çalışmaları için ihale yapıldı. Biz halkımızın rahatı için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz" şeklinde konuştu.

Bingöl Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mahmut Hekimoğlu ise asfalt çalışması ile büyük bir rahatlığa kavuştuklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Hekimoğlu, "Sorunlarımızı dinleyen ve bu konuda hemen çalışma başlatan başka Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz ve Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay'a esnaf adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Başkan Serdar Atalay, sanayi esnafı ile kahvaltı yaptıktan sonra asfalt yapılan yollarda incelemelerde bulundu.