BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Giresunspor'da transferler tamam

Bank Asya 1'inci Ligi takımı Giresunspor'un basın sözcüsü Ali Akdağ, yeni sezon için sıfırdan kadro oluşturduklarını açıkladı.

Abone ol

Bank Asya 1'inci Ligi takımı Giresunspor'un basın sözcüsü Ali Akdağ, yeni sezon için sıfırdan kadro oluşturduklarını ve 21 oyuncuyla sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

Ali Akdağ, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında ilk etap çalışmalarını tamamladıklarını, ikinci etap çalışmaları için de cuma günü Ankara Kızılcahamam’da toplanacaklarını söyledi.

Yönetim olarak göreve geldiklerinde Giresunspor’un sadece tek oyuncusu olduğunu vurgulayan Ali Akdağ, şunları söyledi: “Sözleşmesi devam eden sadece Şenol Demirci vardı. Antrenörümüz Hüsnü Özkara’nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürdük ve 3'ü Brezilyalı olmak üzere 21 oyuncuyla anlaşma sağladık.

İyi bir kadroya sahip olduğumuza inanıyoruz. Bu kadroyla 2'nci etap kampını yapacağız. Ancak teknik heyet uygun görür ve yeni bir talepde bulunursa yeniden transfer yapabiliriz. Kaldı ki yönetim olarak bizim de görüşme halinde olduğumuz birkaç futbolcu var. Buna kamp döneminden sonra karar vereceğiz. Bu arada şehrimizin de bize destek olmasını istiyoruz.“