BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Samsunspor'un Somali paralarına haciz

Eski kulüp yöneticilerinden Ömer Çoruh Samsunspor'dan alacağı nedeniyle Somali için toplanan paraya haciz koydurttu

Abone ol

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un Kulüp Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, Orduspor'la oynadıkları hazırlık maçının hasılatı olan ve Somali'ye gönderecekleri 23 bin TL'ye eski yöneticilerden Ömer Çoruh'un kulüpten alacağı nedeniyle haciz koydurttuğunu söyledi.

Yılmaz yaptığı açıklamada, Samsunspor'un geçen hafta sonu sezon açılışını gerçekleştirdiğini, açılışta Orduspor ile yapılan hazırlık maçından elde edilen 23 bin TL gelirin de Somali'ye gönderilmesine karar verildiğini hatırlattı.

Söz konusu paranın hesapta tutulduğunu belirten Yılmaz, eski kulüp yöneticilerinden Ömer Çoruh'un kulüpten alacağı nedeniyle bu paraya haciz koydurttuğunu belirterek, ''Samsunspor'u en iyi şekilde, en güzel yerlere getirmeye çalışıyoruz. Biz Samsunsporumuz'u en iyi şekilde ayakta tutmaya çalışırken eski yöneticilerin böyle yapması gerçekten üzücü bir durum. İnsanların eline bir kağıt parçası alarak kanun boşluğundan yararlanarak Samsunspor'u bu hallere düşürmesini, kamuoyunun takdirine bırakıyorum'' diye konuştu.

Samsunspor'un eski mali işlerden sorumlu yöneticisi Ömer Çoruh ise kulüpten alacaklarının olduğunu belirterek, ''Konu ile avukatlarım ilgileniyor. Bu miktarın bizim hesabımıza geçtiği doğrudur. Ancak, söz konusu paranın Somali'ye gönderileceğini bilmiyordum. Gerekirse Somali'ye bu miktarı kulüp adına ben gönderirim. Geçenlerde 42 bin Avro bizim hesabımıza geçmişti. Söz konusu miktar da hesabımıza geçmiştir. Bizim kimseden saklayacağımız bir durum yok'' dedi.