BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,74
ALTIN 2.488,83
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Samsung'un kablosuz kulaklığı tanıtıldı! AirPods'tan daha iyi deniyor

Samsung'un dün akşam San Francisco'da tanıttığı teknolojik aletlerden birisi de kulaklık oldu. Galaxy Buds adı verilen kulaklıklar, AirPods'a rakip olacak gibi görünüyor.

Abone ol

Tanıtılan Galaxy Buds, tasarımıyla ilgi çekmeyi başarırken, fiyatıyla da hoş karşılandı. Dün tanıtılan akıllı telefon modeli Galaxy S10 alanlara ücretsiz olarak verilecek bu kulaklıkların Türkiye fiyatı 799 TL olarak belirlendi. 

Şu anda ön siparişte olan ve Mart ayında kullanıcılarla buluşması beklenen Buds, özellikleri ile de göz doldurmayı başardı. Önceki yıllarda Galaxy IconX olarak gördüğümüz Samsung kablosuz kulaklıkları, artık yerini Galaxy Buds’a bıraktı.

Dahili olarak 8 GB hafızası bulunan kulaklıklar, telefonlardan tamamen bağımsız bir şekilde çalışabiliyor. Dahili hafızasına yüklediğiniz müzikleri her yerde dinleyebilirsiniz.

58 mAh gücünde bataryalar, kulaklıkların gövdesine yerleştirilmiş ve kablosuz olarak şarj kutularındaki bataryanın gücü 252 mAh olarak belirlenmiş.

Kulaklıkların kutusu, Galaxy S10 cihazlarında bulunan kablosuz güç paylaşımı özelliği sayesinde telefonlardan güç alabiliyor. Böylece kulaklıklığınızın şarjı tükendiğinde ayrıca şarja takmanıza gerek kalmıyor.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Aylardır bekleniyordu sonunda tanıtıldı! İşte karşınızsa Samsung Galaxy S10
Foto Galeri Aylardır bekleniyordu sonunda tanıtıldı! İşte karşınızsa Samsung Galaxy S10 Galeriye Gözat