BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.439,33
HABER /  GÜNCEL

Şamil Tayyar'ın istihbaratı korkuttu

Şamil Tayyar, Habertürk'te öyle sözler etti ki ortalık karışacak gibi. Eğer Tayyar'ın söyledikleri doğruysa vay halimize!

Abone ol

Nihal Bengisu Karaca ve Ahmet Tezcan, Haberturk'te İkide Bir programında Star Gazetesi Ankara Temsicisi Şamil Tayyar'ı ağırladı. Programda "karanlık adam" iddialarına açıklık getiren Tayyar, Türkiye'de yeni suikast planlarının bulunduğunu iddia etti.

Nihal Bengisu Karaca ve Ahmet Tezcan’ın sunduğu İkide Bir programının ilk haftasında gündeme Nihal Bengisu Karaca’nın Şamil Tayyar’a "Karanlık bir adam mısınız?" sorusu damgasını vurdu. Soru karşısında Tayyar önce biraz sendelese de gazetecilik yaptığını, bu bilgilerin herkese gittiğini, kendisinin de bu bilgileri kamuoyu ile paylaştığını ve halkın faydasına bir iş yaptığını söyledi.

TAYYAR'DAN BOMBA İDDİALAR

Tayyar, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın önümüzdeki günlerde bir güvenlik zirvesi yapacağını söyledi. Tayyar, bir dizi suikastın ya da şiddet eyleminin gerçekleşeceğine dair istihbaratların söz konusu olduğunu iddia etti. Bu kişilerin de milliyetçi kimliğiyle tanınan insanlardan seçileceğini söyleyen Tayyar, yakın zaman diliminde bizi zor günlerin beklediğini ifade etti.