BIST 10.173
DOLAR 32,24
EURO 35,14
ALTIN 2.470,95
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti'den Düzgün'e teşekkür

'Görevden alındığı' ileri sürülen müdüre AK Partili başkandan teşekkür geldi.

Abone ol

AK Parti Uşak İl Başkanı Hilmi Alper, geçtiğimiz hafta görevden alınan İl Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün’e Uşak’a yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPTI

İl Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün, 1 Mayıs günü Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile görevinden alınmıştı. Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün’ün Uşak’ta başarılı bir çalışma dönemi geçirdiğine belirten AK Parti Uşak İl Başkanı Hilmi Alper, “Recep Düzgün görev yaptığı sürede ilimizde okullardaki eğitim kalitesinin arttırılması için yoğun bir çaba harcamıştır. Hayırseverler ile girdiği diyaloglar sayesinde ilimize 186 derslik inşaatının yapılmasında büyük çaba göstermiştir. Bunun yanı sıra okulların sportif başarılarında gösterdiği destek ve çaba önemlidir. Bütün bunlarla birlikte kurum içi koordinasyon ve kurum dışı ilişkilerde gösterdiği özen ve düzgün çalışma şekli ile Uşak’ta eğitim sisteminde kalitenin ve seviyenin artmasına katkı sağlamıştır. Her geçen yıl ilimizin hem İlk Öğretim düzeyinde hem de Lise düzeyinde yapılan sınavlarda çıtasının yükselmesi için yoğun çalışma içersine girmiş ve elde edilen sonuçlarda da bu başarılı çalışmanın ne kadar değerli olduğu görülmektedir. Kendisine İlimizde görev yaptığı tüm bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

SORUŞTURMAYLA ALAKASI YOK!
İl Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün’ün görevden alınmasının son günlerde yaşanan olaylarla bağdaştırılmasının yanlış olacağına da dikkat çeken Başkan Alper, “Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün ile ilgili son dönemlerde açılmış bir soruşturma bulunmamaktadır. Kararnameyi son günlerde yaşanan olaylara bağdaştırmak yanlış olacaktır. Yapılacak yorumlar kendisini yıpratmaktan başka bir şeye neden olmaz. Bundan sonraki dönemde alacağı görevlerde kendisine başarılar diliyor ve tekrar İlimiz için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.