BIST 10.320
DOLAR 32,28
EURO 35,14
ALTIN 2.466,49
HABER /  GÜNCEL

Uşak'ta SGK haftası etkinlikleri

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Uşak İl Müdürü Fevzi Gökçe'den açıklama..

Abone ol

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Uşak İl Müdürü Fevzi Gökçe, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Sosyal Güvenlik Haftası etkinliklerini hakkında bilgi verdi.

AMAÇ HIZLI VE KESİNTİSİZ HİZMET
Düzenlediği basın toplantısı ile SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’nın birleşmesinde başarılı olduklarını ve hizmet kalitesinin arttığını kaydeden SGK İl Müdürü Fevzi Gökçe amaçlarının vatandaşlara hızlı ve kesintisiz bir hizmet sunmak olduğunu ifade etti.

BİRLEŞME SÜRECİ BAŞARILI
Hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyerek vatandaşları SGK hakkında bilgilendireceklerini de söyleyen Fevzi Gökçe şunları söyledi; “3 kurumun birleşme sürecini ilimizde başarı ile tamamladık. Sosyal Güvenlik Kurumu tüm nüfusla bire bir ilişkili bir kurum haline geldi. Ülkemizde yeni kurulan bir kurum olarak Sosyal Güvenlik Kurumu’nu halkımıza tanıtmak, yapılan reformu anlatmak, Sosyal Güvenlik kavramının toplumumuzun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, vatandaşlarımızı yeni yasa ile ortaya çıkan hak ve yükümlülükler konusunda bilgilendirmek, toplumda Sosyal Güvenlik bilinci oluşmasını sağlamak amacıyla, her yıl 10-16 Mayıs tarihlerini kapsayan hafta, sosyal güvenlik haftası olarak kutlanıyor. Bu yıl kutlamalar kapsamında işverenlere plaket, öğrenciler arasında resim ve kompozisyon yarışmaları, protokol ziyaretleri, öğrencilere yönelik konferans, futbol turnuvası ve hatıra ormanına fidan dikimi etkinliklerini yapacağız”dedi.