BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,82
ALTIN 2.402,30
HABER /  GÜNCEL

Sahnede Diyarbakır-Bursa dostluğu

Geçtiğimiz Salı akşamı Star Tv ekranlarına gelen Star Akademi’de bu hafta sürprizlerle dolu bir gala yaşandı.

Abone ol

Artık her Salı akşamı, Star TV ekranlarına gelmeye başlayan, Star Akademi’ye bu hafta Diyarbakırlı Mekiye’nin Kürtçe türküsü ve Yiğit’in Mustafa Ceceli ile yaptığı muhteşem düet damgasını vurdu.

Derya ile son ikiye kalan Gürkan, Kayahan’ın unutulmaz parçası “Seni Versin Ellere” ile başarılı performans göstererek, Akademi’ye veda etmekten kurtulurken, halk oylamasıyla bu haftanın birincisi seçildi; Azeri kızı Elyane ve Akademi’nin en sempatik kızlarından Dila ise son ikiye kaldı. Elyane ve Dila için halk oylaması hafta boyunca devam edecek.

Ggala gecesinin bu hafta en çok konuşulan isimleri ise Diyarbakırlı Mekiye ve Bursalı Yiğit oldu. 18 yaşındaki Mekiye’nin “Gönül Yarası” filminden hepimizin içine yer etmiş, “Kışlalar Doldu” Kürtçe türkü performansı, tüm jüri üyelerinin ve izleyicilerinin büyük beğenisini topladı.

Bu haftanın konuk sanatçısı Mustafa Ceceli ile kendi parçalarını başarıyla seslendiren Akademi’nin en yakışıklı star adaylarından Bursalı Yiğit, “Limon Çiçeği” düetiyle herkesi kendine hayran bıraktı.