BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sağlam'a göre bu maçın telafisi yok

Bursaspor'un geçtiğimiz haftada aldığı başarısız sonuç Ertuğrul Sağlam'ı harekete geçirdi. Sağlam, derbi öncesinde iddialı konuma gelmek istediğini söyledi.

Abone ol

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Turkcell Süper Lig'de bu hafta Gaziantepspor ile yapacakları maçı kazanarak, avantajlı konuma geçmek istediklerini söyledi.

Fatih Üniversitesi'nin, düzenlediği ''Fatih World Cup'' futbol turnuvası kapsamında, eski milli oyunculara onur ödülü dağıttığı törene katılan Sağlam, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bu hafta karşılaşacakları Gaziantepspor'un önemli bir rakip olduğunu ifade ederek, ''Çok iyi bir takım, iyi futbolcu ve hocaya sahipler. İçinde bulunduğumuz durum, bize puan kaybetmememiz gerektiğini anlatıyor. Dolayısıyla, kendi sahamızda, taraftarımızın da coşkusuyla iyi bir maç oynayıp, derbi öncesinde iddialı bir konuma gelmek istiyoruz. İnşallah bu maçı kazanır, tekrar ligde eskiden olduğu gibi avantajlı konuma geçeriz'' diye konuştu.

Üzerlerinde herhangi bir baskı olmadığını ve ortaya koyduklarını futbolla bunu gösterdiklerini dile getiren Sağlam, eski milli futbolcuların, Buraspor'un şampiyon olmasını istediklerini belirten demeçlerinin hatırlatılması üzerine ''İnşallah, onların bu iyi niyet ve temennileri boşa çıkmaz'' dedi.

Bu hafta Fenerbahçe ile Beşiktaş takımları arasında yapılacak derbi maçla ilgili bir soruya Ertuğrul Sağlam, ''Biz kazanalım, oradan çıkacak sonuç bizi ilgilendirmez'' karşılığını verdi.