BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hentbol Ordu'yu Avrupa'yla buluşturacak

2012 Avrupa U-20 Genç Erkekler Hentbol Şampiyonası'nın, Ordu'da yapılması için Uluslararası Hentbol Şampiyonası yetkilileri kentte incelemere başladı.

Abone ol

2012 Avrupa U-20 Genç Erkekler Hentbol Müsabakalarının Ordu'da yapılması için Uluslararası Hentbol Müsabakaları yetkilileri incelemelerde bulunmak için şehre geldi.

Müsabakaların yapılacağı Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu ve otelleri incelemek üzere Ordu'ya gelen yetkililer öncelikle Ordu Valisi Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret etti. Vali Düzgün'ü ziyaret edenlerin arasında 1. teftiş için Uluslararası Hentbol Federasyonu üyesi İzlandalı Helga Magnusdottır ve Dış İlişkiler Sorumlusu Bilge Soylu yer aldı. Ziyarette Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Çağlayan müsabaka ile ilgili bilgiler verdi. 16 takımın katılacağı Avrupa Genç Erkekler Şampiyonası iki grup halinde yapılacak. 8 takımlı bir grup Samsun'da, diğer 8 takım Ordu ilinde karşılaşacak. Ağustos ayında başlayacak müsabakalar 10 gün sürecek.

Ülke takımları en az üç yıldızlı otellerde, ulusal görevliler ile federasyon yetkilileri ise en az dört yıldızlı otellerde kalacak. Müsabakalar arasında bir gün tüm takımların istirahat günü alacak.