BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Genç ziyaretlerini sürdürüyor

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ekibiyle birlikte Demirciköy, Basın Yayın Sitesi’ni ziyaret etti.

Abone ol

Sarıyer Belediyesi’nin yerinden ve katılımcı yönetim anlayışıyla gerçekleştirdiği site ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Şükrü Genç, ekibiyle birlikte Demirciköy, Basın Yayın Sitesi’ni ziyaret etti.

Başkan Genç, site yönetimi ve sakinlerinden sitenin genel sorunları hakkında bilgi aldı ve belediyenin faaliyetleri ile projelerini paylaştı.Site Toplantısı’na Başkan Şükrü Genç’e Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun, Meclis Üyesi Hacı Mehmet Bayraktar, Fen İşleri Müdürü Nüvit Demircan, İmar ve Şehircilik Müdürü Sevgi Atalay, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Feridun Topçu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Saadet Göne, Basın Danışmanı Murat Ören, Spordan Sorumlu Başkan Danışmanı Ali Ergenç ile eşlik etti.

Demirciköy Basın Yayın Sitesi Yönetimi ve sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Belediye Başkanı Şükrü Genç, alışılmışın dışında bir yerel yönetim anlayışı hedeflediklerini vurgulayarak, “Gerçekleştirdiğimiz Halk Toplantıları, Site ve Mahalle Ziyaretleri, Sarıyer Belediyesi’nin yerinden ve katılımcı yönetim anlayışı ile yaptığımız çalışmalar. Halk günü toplantılarında amacımız, tüm Sarıyerlilerle aracısız birebir görüşerek, belediye ile ilgili sıkıntılarından haberdar olmak, ilgili birimlerimizle birlikte çözüm yollarına ulaşmak. Mahalle ve Site Ziyaretlerimizde de mahalle sakinlerimizle ve esnaflarımızla birebir diyalog kurmayı amaçlıyoruz. Sarıyer Belediyesi, hizmetlerini aksatmadan ve kesintisiz olarak, yirmi ayrı yerde vermeye hizmet vermeye çalışıyor. Bu zorluğu aşmak için, Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası’nın temelini attık. Hizmet binamız, akıllı, yeşil ve sertifikalı bir bina olacak.”

Demirciköy Basın Yayın Sitesi Yönetim Kurulu Üyelerinden birinin imarla ilgili sorularını cevaplayan Sarıyer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Sevgi Atalay, Sarıyer’in en büyük sıkıntısının imar ve iskanla ilgili olduğunu belirterek, tüm Sarıyer’de olduğu gibi Demirciköy’de de bu konunun üzerinde hassasiyetle durulduğunu ifade etti.

Site toplantısında Demirciköy Basın Yayın Sitesi sakinleri, çatı katı onarım ve inşaat çalışmaları, sokak hayvanlarının rehabilite ve kısırlaştırılma işlemleri ile ilgili çalışmalar üzerine sorularının yanıtlarını aldılar.