BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Adana'da AK Partili başkandan ilk yorum

Adana Belediye Başkanvekilliğine getirilen AK Partili Mahmut Çelikcan seçim sonucunu değerlendirdi.

Abone ol

İçişleri Bakanlığınca Aytaç Durak'ın görevinden uzaklaştırılmasının ardından bugün yapılan üçüncü toplantıda başkanvekilliğine getirilen AK Parti adayı ve Merkez Yüreğir İlçe Başkanı Mahmut Çelikcan, ''Adil bir seçim oldu. Adana için hayırlı uğurlu olsun'' dedi.

Çelikcan, Adana Büyükşehir Belediye Meclisinde, MHP'li meclis üyesi Fethi Coşkuntuncel ile 16'şar oy almasının ardından yapılan kura çekiminden sonra yeni başkanvekilinin Mustafa Tuncel tarafından açıklanmasıyla birlikte çevresindekilerin tebriklerini kabul etti.

Etrafı bir anda çevrilen Çelikcan, meclis salonundan ayrılmadan kürsüye çıkarak yaptığı kısa konuşmada, adil bir seçim olduğunu belirterek, ''Adana için hayırlı olsun. Meclisteki üç grubun da meclis üyesi sayısı birbirine yakın. Belediyeyi hep birlikte yöneteceğiz'' dedi.

Büyükşehir Meclisinde tarihi bir gün yaşandığına dikkati çeken Çelikcan, başta büyük yatırımlar olmak üzere Adana'nın çözüm beklediği her soruna eğileceğini, kazananın Adana olduğunu sözlerine ekledi.

Çelikcan, bir soru üzerine de sonucun belirlenmesinin kura çekimine kalacağını tahmin etmediğini, kuranın kendisi için sürpriz olduğunu kaydetti.