BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sadri Şener’den sert açıklama

Eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, hukuk süreci tamamlanmış bir olayda hala medet umanların olduğunu belirterek, "Hukuk, UEFA ve ...

Abone ol

Eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, hukuk süreci tamamlanmış bir olayda hala medet umanların olduğunu belirterek, "Hukuk, UEFA ve CAS kararını vermiş, hala medet umuyorlar. Benim tavrımı sertleştirmesinler" dedi.
Trabzonspor eski Kulüp Başkanı Sadri Şaner, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın, 2011 yılında o dönemki takım kaptanı Mehmet Yıldız’ın kendisine gelerek, "Trabzonsporlu bazı yöneticilerin Sivassporlu futbolculara 1 milyon dolar teşvik primi vadetti" şeklindeki açıklamalarına sert yanıt verdi.
Hala bu işten medet umanların olduğunu belirterek Şener, "Konuşulanları ve söylenilenleri ciddiye bile almıyorum. Ben hukukun dediğini ciddiye alıyorum. Hukuk süreci bitmiş ve cezaları kesinleşmiş bir olaydan medet umuyorlar. Hukuk süreci mahkemede bitmiş, Yargıtay’da bitmiş, UEFA’da bitmiş, CAS’da bitmiş. Bundan sonra bunu başa döndürmek çocukça bir davranış, bir hayal ürünüdür. Herkese geçmiş olsun. Tekrar bu işten medet ummasınlar. Benim tavrımı da sertleştirmesinler" şeklinde konuştu.
(İHA)