BIST 9.668
DOLAR 32,52
EURO 34,78
ALTIN 2.421,54
HABER /  GÜNCEL

Mesut Bakkal ile yola devam

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Mesut Bakkal ile sözleşmelerinin devam ettiğini hatırlatarak, teknik direktör değişikliğinin gün...

Abone ol

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Mesut Bakkal ile sözleşmelerinin devam ettiğini hatırlatarak, teknik direktör değişikliğinin gündemlerinde olmadığını söyledi.
Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin bitiminin ardından hemen transfer çalışmalarına başladıklarını belirterek, "İç transferde önceliği yerli oyunculara veriyoruz. Bu hafta sonuna kadar bütün görüşmeler yapılacak. Mehmet Güven ile anlaşma sağladık. Yabancı oyuncu transferinde ise Gekas, Djalma Campos ve Aliaksandr Hleb’i yeniden takımda görmek istiyoruz. Kendilerine teklif yaptık ve haber bekliyoruz" diye konuştu.
Teknik direktör Mesut Bakkal ile anlaşmalarının devam ettiğini hatırlatan Baydar, “Gündemimizde şu anda hoca değişikliği yok. Mesut Bakkal ile geçmişteki anlaşmamız devam ediyor. Transferler de kendisinin verdiği rapor doğrultusunda yapılıyor” dedi.
(İHA)