BIST 10.087
DOLAR 32,25
EURO 34,85
ALTIN 2.432,29
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Saadet Partisi deprem bölgesinde

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan ile Cansuyu Derneği Yöneticileri, Bala"da incelemelerde bulundu.

Abone ol

Bayramın birinci gününden beri çeşitli sarsıntılarla sarsılan Bala ilçesini ziyaret eden Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan, can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu söyledi.

Devletin bölgeye çeşitli yardımlarda bulunması gerektiğini belirten Kazan, "Souk kış mevsiminde bölgedeki insanlarımızın içerisinde yaşayabilecekleri, kış şartlarına uygun çadırların dağıtılması lazımdır" dedi.

Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Seyfullah Şahin ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Muhammed Polat ve Ankara Temsilcisi Şükrü Gök ile birlikte deprem bölgesi Bala"nın Avşar ilçesi ve Çiğdemli Mahallesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulunan Şevket Kazan, vatandaşlara kış şartlarına uygun çadırlar dağıtılması gerektiğini bildirdi. Önümüzdeki günlerde kış şartlarının daha da ağırlaşacağına dikkat çeken Şevket Kazan, deprem bölgesinde evi oturulamayacak durumda bulunan vatandaşlara hem sıcak gıda yardımı, hem de kış şartlarına göre geliştirilmiş sıcak tutacak çadırlar dağıtılması gerektiğini söyledi.

Bala Belediye Başkanı Halil İbrahim Gürbüz ile Avşar Beldesi Belediye Başkanı Bayram Küçük"ü de ziyaret ederek bilgi alan Kazan, depremde cami minaresinin âlem kısmı yıkılmış olan Çiğdemli Mahallesini de ziyaret etti. Belediye başkanları ise Bala"da meydana gelen depremin çok abartıldığına dikkat çekti. Medyanın yaptığı spekülasyon neticesinde halkın tedirgin ve huzursuz olduğunu bildiren belediye başkanları, daha büyük yıkıntıya sebep olacak bir deprem beklenmediğini ve vatandaşların artık normal yaşantısına dönmesi gerektiğini kaydettiler.