BIST 10.255
DOLAR 32,25
EURO 34,92
ALTIN 2.435,20
HABER /  SPOR

Colin kazan kaldırdı

Colin Kazım, Zico'nun kendisine fazla görev vermemesi üzerine ayaklandı.

Abone ol

Fenerbahçe'nin Sheffield United'tan satın aldığı Colin Kazım, Teknik Direktör Zico'nun kendisine fazla görev vermemesi üzerine, takımdan ayrılmaya karar verdi. Ocak ayındaki ara transferde yurt dışında bir takıma gitmek için yönetime başvuracak olan Colin'in, ara transferde olmazsa yıl sonunda mutlaka sarı - lacivertlilerden ayrılmak istediği ortaya çıktı.
Tümer, Appiah, Aurelio'nun durumları nedeniyle orta sahada bunalıma giren Fenerbahçe'de, Colin'in de takımdan ayrılmak istemesi, başlı başına sorun oldu. Bu sezon Beşiktaş'ın ısrarına rağmen 1 milyon 150 bin pound karşılığı bonservisi alınıp, dört yıllık sözleşmeye imza attırılan Colin Kazım, daha önce de Zico'ya başvurmuş ve takımda direkt oynamak istediğini bildirmişti. Colin Kazım'ın yeteneğini takdir eden takım arkadaşlarından Roberto Carlos ile Kezman da, Zico'ya bizzat başvurmuş ve bu oyuncudan daha fazla yararlanmasını istemişlerdi.

Oynatılmadığı için çok rahatsız olan Colin'in devre arası tatilinde kararını verip, bunu menajerine ilettiği ve Fenerbahçe Yönetimi ile görüşme talebinde bulunduğu ortaya çıktı. Colin, "Ya beni oynatın, ya da satın" diyerek, sıkıntısını dile getirdi.

Fenerbahçe'nin ise şu anda Colin'i satmak ya da kiralamak gibi bir düşüncesi bulunmuyor.