BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Rüştü’ye konuşma yasağı

Yönetim, medyaya konuşmasını engellemek için telefonunu bile değiştirdi.

Abone ol

BEŞİKTAŞ yönetimi dizindeki sakatlığı nedeniyle uzun süredir bir türlü forma giyemeyen tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber’e konuşma yasağı getirdi. F.Bahçe ile sözleşmesini yenilemeyen ve sezon başında siyah-beyazlı kulüpten yıllık 1.5 milyon Euro gibi rekor bir rakama sözleşme imzalayan Rüştü’nün sakatlığı belirsizliğini korurken, yönetim milli kaleciye medya ile röportaj yapma yasağı getirdi.

KİMSEYLE GÖRÜŞMÜYOR

BU arada siyah-beyazlı yöneticiler, gazetecilerle konuşmasını ve röportaj vermesini de istemediği Rüştü Reçber de, telefon numarasını bile değiştirmek zorunda kaldı. Sadece en yakın arkadaşlarına telefon numarasını veren Rüştü’nün numarasını kimsenin bilmemesini istediği ve sakatlığı nedeniyle de moralinin çok iyi olmadığı öğrenildi. Bu arada Beşiktaş’ın sağlık kurulu, Rüştü’nün bir an önce iyileşip, siyah-beyazlı takımdaki yerini alabilmesi için olağanüstü bir çaba harcıyor.

ÇALIŞMALAR HIZLANDI

TEKNİK direktör Ertuğrul Sağlam’ın da tam destek verdiği ve takıma dönmesini beklediğini söylediği milli kaleci, çalışmalarını yoğunlaştırdı. Özel bir program dahilinde çalışmalarını yürüten tecrübeli file bekçisi, en kısa zamanda antrenman eksiğini kapatıp forma girerek takımdaki yerini almak istediğini söylüyor.