BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Rubin, Gökdeniz'i kazanmak istiyor

Rubin Kazan Başkanı Dmitriy Samerkin, Gökdeniz Karadeniz'in takımda kalması için çaba sarfediyor

Abone ol

Rubin Kazan Başkanı Dmitriy Samerkin, sözleşmesi bitecek olan Gökdeniz Karadeniz’in 2 yıl daha takımda kalmasını istediğini söyledi.

Rusya Premier Ligi’nde top koşturan Gökdeniz’in sözleşmesi aralık sonunda sona erecek. Rus gazetesine açıklamada bulunan Rubin Kazan Başkanı Dmitriy Samerkin Türk asıllı oyuncuya övgüler yağdırdı. Samerkin, "Gökdeniz gibi oyuncunun takımdan ayrılması bizi çok üzer. Kendisiyle hiçbir zaman sorun yaşamadık." dedi.

2 YIL DAHA...

Başarılı orta saha oyuncunun en az iki yıl daha takımda kalmasını istediklerini söyleyen Rubin Başkanı, “Kendisinin kulüpte kalması için 2 yıllık bir kontrat hazırladık.” ifadesini kullandı. Başarılı oyuncu daha önce Rus basınına verdiği röportajda kontratının sona ermesinin ardından Türkiye’ye dönebileceğini ifade etmişti. Gökdeniz Karadeniz 4 sezon geçirdiği Rubin Kazan takımında 89 kez forma giydi ve 19 kez fileleri havalandırdı. Milli oyuncu Rubin formasıyla iki kez Rusya Premier Lig şampiyonluğu yaşadı ve bir kez Rusya Süper Kupa’sını kaldırdı.