BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Deprem bölgesi yine üşüyecek

Van'da artçı sarsıntılar sürüyor. Bölge halkını zor durumda bırakacak diğer bir faktör de soğuk hava şartları...

Abone ol

Van'daki 7.2’lik depremin yaraları sarılmaya devam ediliyor. Ancak soğuk hava şartları, bölgede yeniden etkili olacak...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, yarın bölgede yağış beklenmiyor, gece ayazları ise etkili olmaya devam edecek. Ancak Cuma günü akşam saatlerinden sonra bölgede karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağışın başlayacağı ve Cumartesi günü de aralıklarla devam edeceği tahmin ediliyor.

KAR VE YAĞMUR GELİYOR

Yağışlı sistemin bölgeyi Pazar günü terk etmesi, ancak gece ayazlarının yeniden etkili olması bekleniyor. Yarın, bölgede hava parçalı ve az bulutlu olacak. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayının görüleceği tahmin ediliyor. 11 Kasım Cuma günü ise parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayının görüleceği tahmin ediliyor. 12 Kasım Cumartesi günü parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayının görüleceği tahmin ediliyor. 13 Kasım Pazar günü ise hava durumu parçalı bulutlu seyredecek. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayının görüleceği tahmin ediliyor.