BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Ropörtajın ropörtajı olur mu demeyin

Mehmet Ali Birand, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı ropörtaja yaşadıklarını bu ropörtajda anlattı.

Abone ol

"Merkez medya Başbakanı anlamadı", "Medyanın genlerinde darbecilik var", "laik kesimler askeri darbe yapmaya kışkırttı"... Bu cümleleri çok konuşulan Birand, önceki gün Başbakan Erdoğan'ı 32. gün programında konuk etmişti. Star gazetesi muhabirleri İnci Döntaş ve Esra Cengiz'in sorularını yanıtlayan Birand, Başbakanla yaptığı röportajın röportajını yapmış oldu.

Gazeteciler.com, Birand'ın Erdoğan'la yaptığı ropörtajda yaşadıklarına ilişkin Star gazetesine ropörtaj yayınlanmasını haberleştirdi. Birand, sosyal alemde eleştiri bombardımanına tutulan Erdoğan röportajı için sorulan "siz memnun musunuz?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Çok memnunum. Önemli olan da bu. Şimdiye kadar yaptığım en zor, en dikenli, en ince telin üstünde giden söyleşiydi. Çünkü Başbakan iki senedir Kanal D'ye çıkmıyordu. Bunun başka anlamları da var."

Kendisini eleştiren Cüneyt Özdemir için ise Birand şöyle konuştu:

(Cüneyt Özdemir bana ayıp) Etmedi. O kendine özgü bir insandır. Vıdılar, küçük kazıklar atar, küçük iğnelemeler yapar ama içinde kötülük yoktur.

Birand'ın bugün küçük bir bölümü gazetede yayınlanan röportajının Aydın Doğan, Milliyet'e transfer, mesleğe veda edecek mi? gibi soruları ve yanıtları ise Star'ın Pazar ekinde yayınlanacak.