BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.444,88
HABER /  MAGAZİN

Rockçıyı sahnede çorapsız bıraktılar

Ankara'da bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan “Sonbahar Konserleri”, rock grubu Duman'ın sahne almasıyla dün akşam başladı.

Abone ol

ODTÜ Vişnelik tesisleri Çim Amfide 1-6 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek konserler dizisinde ilk olarak sahneye çıkan Duman'a Ankaralılar büyük ilgi gösterdi.

Vokal ve gitarda Kaan Tangöze, gitar-geri vokalde Batuhan Mutlugil, basgitarda Ari Barokas ve davulda Cengiz Baysal'dan oluşan kadrosuyla başkentlilerin karşısına çıkan grup, sahnede yaklaşık 3 saat kaldı.

Bu süre içinde son albümlerinin yanı sıra eski albümlerinden de şarkılar seslendiren grup, birçok şarkısını izleyicilerle birlikte söyledi.

KONSER HATIRASI OLARAK AYAKKABI VE ÇORABINI ALDILAR

Konser sırasında renkli bir olay da yaşandı. Grubun vokalisti Kaan Tangöze verilen kısa arada seyircilerin arasına gidince kısa süreli izdiham yaşandı. Grup arkadaşlarının yardımı ile sahneye dönebilen Tangöze, bir ayakkabısı ve çorabının sevenleri tarafından “konser hatırası” olarak alındığını farketti. Tangöze, seyircilerin ayakkabı ve çorabını geri vermemesi üzerine, konserlerini bir ayağı çıplak olarak tamamladı.

“Sonbahar Konserleri” kapsamında sırasıyla; Grup Yorum, MFÖ, Yeni Türkü ve Erkan Oğur da sahne alacak.

Tüm konserler saat 20.00'de başlayacak.