BIST 10.267
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.413,11
HABER /  GÜNCEL

Kırşehir'i sarsan korkunç olay

Kırşehir’de bir genç, şeker vererek kandırdığı 4 yaşındaki erkek çocuğunu tecavüz ettikten sonra boğarak öldürdü.

Abone ol

Madde bağımlısı olduğu belirlenen katil zanlısı, MOBESE kameraları sayesinde yakalandı.

Kamuran L’nin (4) evlerinin önünde oynadığı sırada kaybolması üzerine ailesi durumu polise bildirdi.

Geniş çaplı soruşturma başlatan Kırşehir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ve diğer şube ekipleri, inşaatları ve tüm boş alanları aramaya koyuldu. MOBESE kameralarında çıkarılan eşkal üzerinde aramalara devam eden ekipler, Yenice mahallesi 192. sokakta şüpheli bir şahsı bisiklet üzerinde iken gözaltına aldı.

CESET ÇATI KATINDA ÇARŞAFA SARILMIŞ HALDE BULUNDU

İsminin A.A. (17) olduğu öğrenilen şüphelinin çıktığı evde yapılan aramalarda küçük bir çocuğa ait eşyalar bulundu. İlk belirlemelere göre küçük Kamuran'dan ize rastlayamayan emniyet ekipleri çatı katında çarşafa sarılmış vaziyette bir cesede rastladı.

Çatı katındaki ikinci bacanın arkasına konulan cesedin Kamuran'a ait olduğu bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ölüm raporu tutulan küçük Kamuran'ın üstündeki giysilerin çıkarıldığı, darp izlerine rastlanıldığı ve boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

Bu kişinin evine baskın düzenleyen polis ekipleri, bisikletle eve gelen Arif A’yı gözaltına aldı. Arif A. yapılan sorgusunda, Kamuran L’yi şeker verip kandırarak kaçırdığını ve tecavüz ettikten sonra boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

MAHALLELİ SAHİP ÇIKMIŞTI

Olay sonrasında çevredeki bazı vatandaşların ifadesine göre, yakalanan şüpheli şahsın sokaktaki kömürlüklerde yaşadığı ve çevredeki ailelerden yardım gördüğü öğrenildi. Mahallelinin sahip çıktığı sokak çocuğunun daha sonra ceset bulunan apartmanın boş dairesine izinsiz girerek oturduğu öğrenildi.

KAHRAMANMARAŞ'TAN EVİNDEN KAÇMIŞ

Kırşehir'de, şeker vererek kandırdığı 4 yaşındaki erkek çocuğunu boğarak öldüren zanlı, Kahramanmaraş'taki evinden bir süre önce kaçarak Kırşehir'e geldiği belirlendi.

Arif A'nın bir süre önce evinden kaçarak Kırşehir'e geldiği ve el arabası ile taşımacılık yaptığı öğrenildi. MOBESE görüntülerinden yakalanarak Adliyeye çıkarılan ve madde bağımlısı olduğu tespit edilen Arif A, nöbetçi cumhuriyet savcısı tarafından sorgulanıyor.

Öte yandan, Yenice mahallesindeki 2 katlı apartmanının çatı katında bir torba içerisinde bulunan Kamuran L'nin cesedi, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

YAŞININ ALTI KATI SUÇU VAR

[PAGE]

Samsun'da 100'den fazla suç kaydı bulunan 17 yaşındaki genç kız, yine hırsızlık yapınca polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, hırsızlık suçundan 100'den fazla suç kaydı bulunan ve birçok kez tutuklanıp cezaevine girdikten sonra serbest kalan G.Ö. (17), yine hırsızlık yapınca yakayı ele verdi. İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi'nde bulunan C.İ.'ye (29) ait giyim mağazasına müşteri gibi giden G.Ö., buradan giyim eşyası ile bir bayan müşterinin çantasından para cüzdanını çaldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan G.Ö., Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KİM VURDUYA GİTTİ

[PAGE]

Kocaeli'nde, bir kadının düğünde maganda kurşunuyla hayatını kaybetmesiyle ilgili yargılanan 4 kişi delil yetersizliğinden beraat etti.


Geçen yıl Kartepe'nin Nusretiye köyünde bir akrabasının düğününe katılan Sultan Mut, havaya ateş edilirken göğsüne isabet eden kurşunla hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili Sultan Mut'un akrabaları M.M., K.M, S.M. ve İ.M. şüpheli sıfatıyla tutuksuz yargılanıyordu.

Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, sanık avukatları, olayda kullanılan silahın M.M.'ye ait olmadığını ve olay yerinde herhangi bir suç deliline rastlanmadığını belirterek, müvekkilerinin beraatini istedi.
Duruşmada mütaalasını sunan savcı da, sanıkların beraat etmesini ve olaydan sonra el konulan M.M.'ye ait ruhsatlı silahın teslim edilmesini talep etti.

Mahkeme heyeti, 4 sanığın beraatine karar verdi. Ayrıca, yeni kanuni düzenlemeye göre, 2 bin TL maktu vekalet ücretinin hazineden alınarak sanıklara ayrı ayrı iadesine karar verildi.

71 YAŞINDAKİ KADININ KORKUNÇ SONU

[PAGE]

Mersin'de 71 yaşında bir kadın, yalnız yaşadığı evinde 25 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, Turgutreis Mahallesi 4114 Sokak'ta bulunan Armağan Apartmanı'nda meydana geldi. Apartmanın 1. katında yalnız yaşayan Atike Ceylan'ın Almanya'da bulunan kızları, 2 gündür annelerinden haber alamayınca telefonla aradıkları alt kattaki manavdan yardım istedi. Bunun üzerine yaşlı kadının kapısını çalan apartman sakinleri, cevap veren olmayınca polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, uzun süre kapısını çaldıkları yaşlı kadından yanıt alamadı.

Çilingir yardımıyla girilen evde, Atike Ceylan'ın kanlar içindeki cesediyle karşılaşıldı. Evde inceleme yapan polis ekipleri, yaşlı kadının kapı girişinde 25 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğünü belirlerken, evdeki eşyaların da karıştırıldığını tespit etti.

Ceylan'ın cenazesi, yapılan incelemelerin ardından otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, komşuları ise herhangi bir ses duymadıklarını belirtti. Cinayetin hırsızlık amacıyla işlenmiş ihtimali üzerinde duran polis, katil ya da katillerin yakalanması için çalışma başlattı.