BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Robocop travesti avında

Pendik'te , Çevik Kuvvet polisleri önceki gece sahilde travesti operasyonu yaptı. Sahilde kovalamaca başladı...

Abone ol

Polislerle travestiler arasında bir kilometre kovalamaca oldu. Fuhuş yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişide kesici alet ve biber gazı bulundu. Ankara'da ise satırlı bir grubun saldırısına uğrayan travestiler Kızılay'da eylem yaptı.

İstanbul'da Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri ile "Robocop" kıyafetli Çevik Kuvvet ekipleri polisleri önceki gece sahil şeridi üzerinde travesti operasyonu yaptı. Para karşılığı fuhuş yaptıkları ileri sürülen ve polisleri karşılarında görünce kaçmaya başlayan travestiler, 1 kilometrelik kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltına alındı. Gece yarısına kadar süren operasyon sorucu 5 travesti ve 1 hayat kadını gözaltına alındı. Travestilerin üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramada çok sayıda kesici alet ve biber gazı ele geçirildi. Operasyon ilginç görüntülere sahne oldu. İlk olarak sivil ekipler, sürücülerle pazarlık yapan travestilerin önlerini kesti. Polisi karşılarında görünce şaşkına dönen travestiler kaçarken Robocop timleri ile travestiler arasında kovalamaca başladı.

Yaklaşık 10 dakika süren kovalamacanın ardından travestiler gözaltına alındı. Otomobiliyle fuhuş yaptığı vatandaşlar tarafından ihbar edilen travesti ise otomobilinin önü kesilerek yakalandı.

Kaynak: Sabah