BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,68
ALTIN 2.405,87
HABER /  POLİTİKA

Baykala selam masaja devam

Tayland'a giden CHP'liler, yerel basın tarafından sert şekilde eleştirildi. Olaylı gezi, yerel basının manşetlerinde.

Abone ol

Yenigün gazetesi "Baykal'a selam masaja devam" başlığı ile duyurduğu haberde, "Stresli başlayan yolculuğun ardından kendilerini otele atan CHP ve AKP'li temsilcilerimiz, soluğu geleneksel Thai masajı yapılan salonlarda aldı" ifadeleriyle uçakta eğlenen AKP'lilerin fotoğraflarına yer verdi.

Gazetem Ege "Ve macera başladı" manşetinde "Kocaoğlu başkanlığındaki 227 kişilik İzmir Expo heyeti, 8.5 saatlik yolculuğun ardından 'öncesiyle de sonrasıyla da çok tartışılacak' olan Tayland'a ulaştı" cümlelerini kullandı.
Haber Ekspres, gezinin ilk gününü, Kocaoğlu'nun uçaktaki fotoğrafını kullanıp "Gittiğine de gideceğine de pişman oldu" başlığıyla duyurdu. Seyahatteki konfor ve ayrıntıların anlatıldığı haberde, Kocaoğlu'nun "Linci hak etmedim" sözleri yer aldı.
Yeni Asır gazetesi, manşetten verdiği haberde Kocaoğlu'nun eleştirilere Uzakdoğu'dan verdiği "linci hak etmedim" yanıtı da yer aldı.

Heyetin kaldığı Sheraton Otel'deki akşam yemeğinin ardından geziye katılan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri yaptıkları konuşmalarla, Kocaoğlu'na desteklerini ilettiler. Kocaoğlu ise "EXPO'yu alırsak, 2040-2050'de ancak göreceğimiz İzmir'i 2015'te göreceğiz. EXPO, belediye başkanlarını, milletvekilleri, kanaat önderlerini hırpalamak için kullanılacak bir konu değil" diyerek eleştirilere tepki gösterdi.

Haber: Taylan YILDIRIM-Milliyet