BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Nataliadan Türk Polisine teşekkür

Ukraynalı Natalia, kendisini fuhuştan kurtaran Polisi Ramazan Bayramı'ndan sonra yılbaşında da unutmadı.

Abone ol

Genç kız, polislere, "Sizleri seviyorum, çok özledim" diye kart gönderdi.

Seks kölesi olmaktan son anda kurtarılan Ukraynalı kız, kendisini kurtaran polisleri Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi yeni yılda da unutmadı. Genç kız, kendisini kurtaran polislere yeni yıl kartı gönderdi.

Pendik'te geçtiğimiz yıl yabancı uyruklu kadınların pazarlandığı ihbarı üzerine müşteri kılığına giren Ahlak Büro Amirliği dedektifleri kadın satıcısı ile telefon irtibatına geçmişlerdi.

Yapılan telefon konuşmalarında kadın satıcısı işadamı zannettiği polislere elindeki kızı saatliğine veya geceliğine kiraya verebileceğini söylemişti. Zengin işadamı görüntüsündeki polislere 3 bin dolar karşılığında satılmak istenen Natalia M., son anda polis tarafından kurtarılmıştı.

Baskın sırasında kurtarılan Natalia M. ülkesine gönderilmişti. Sekskölesi olmaktan son anda kurtarılan Natalia, geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi yeni yılda da polisleri unutmadı.

Yeni bir hayat kurdum
Genç kız kendisini kurtaran kahramanlarına gönderdiği kartta "İyi günler sevgili polisler! Gelen yeni 2007 yılınızı kutluyorum. Çok kötü günler geçirdim Türkiye'de, ama bitti. Sizinle geçirdiğim o mutlu kurtuluş günlerini, hayatta unutmam. Her şey için çok teşekkür ederim. Şu anda okuyorum ve çok mutluyum. Yeniden hayatımı kuruyorum. Hayatta en güzel ve mutlu yıllar geçiriyorum. Üniversite ders takvimi başladı. Sizleri çok seviyorum ve özledim" dedi.