BIST 9.136
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,22
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Roberto Carlos Fenerbahçe için Eran Zahavi'yle görüştü

Menajerinin Zahavi'ye Fenerbahçe önerisi yapmasının ardından israilli oyuncu, Roberto Carlos'u aradı. Roberto Carlos ve Eran Zahavi, FaceTime uygulamasında görüştü. Carlos, Zahavi’yi Fenerbahçe’ye transfer olması için ikna etmeye çalıştı.

Abone ol

Bu sezonki 11. transfer duyurusunu Enner Valencia ile yapmak üzere olan Fenerbahçe'nin 12. transferinin de ismi netleşti. 

Enner Valencia'yı İstabul'a getiren ve Vedat de İtalya'ya göndermek üzere olan Fenerbahçe'ye menajerlerden Eran Zahavi önerisi gelmişti. Guangzhou R&F forması giyen 33 yaşındaki oyuncuyla ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı.

Carlos, ünlü golcüyle konuştu
TRT Spor'da yer alan habere göre; Menajerinin Zahavi'ye Fenerbahçe önerisi yapmasının ardından oyuncu Sarı Lacivertliler'in eski futbolcusu dünyaca ünlü isim Roberto Carlos'u aradı. Roberto Carlos ve Eran Zahavi, FaceTime uygulamasında görüştü. Carlos, Fenerbahçe’yi ve İstanbul’u Zahavi’ye anlattı. 

Eran Zahavi, sosyal medya hesabından Fenerbahçe'yi takibe aldı.

Bonservis bedeli bulunmuyor
Bonservis bedeli bulunmayan 33 yaşındaki İsrailli golcünün Fenerbahçe'den yıllık 2.5 milyon euro maaş ve 1 milyon euro imza parası istediği belirtilmişti.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Mike Tyson Osman Sekiz filminde 2 dakikalık sahnede oynamak için dünyaları istedi
Foto Galeri Mike Tyson Osman Sekiz filminde 2 dakikalık sahnede oynamak için dünyaları istedi Galeriye Gözat