BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.439,07
HABER /  GÜNCEL

Rıza Çalımbay'dan Trabzonspor'a cevap

Sivasspor-Fenerbahçe maçı öncesi, Yiğidolar’ın hocası Rıza Çalımbay çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Sivasspor'un hocası Rıza Çalımbay, “Rıza Efendi, 2 ekmek 1 sütü unutma!” pankartı açarak 6 yıl öncesine hatırlatma yapan Trabzonsporlular'a seslendi: “Daha önce neredeydiler. Şimdi mi akıllarına geldi?”

Geçtiğimiz hafta Trabzonsporlu futbolseverlerin “Rıza Efendi, 2 ekmek 1 sütü unutma!” pankartı açıp, 6 yıl önce Fenerbahçe taraftarının Beşiktaş’ın 4-3 kazandığı maçta Rıza Çalımbay aleyhine açtığı pankartı hatırlatmasıyla ilgili olarak genç hoca sert konuştu.

Çalımbay, “O pankartı şimdi mi hatırladılar. 6 yıl önce neden tepki göstermediler. Nedense bu maça gelince hatırlıyorlar. Ayrıca o pankart tüm Fenerbahçe camiasına maledilemez. Zaten o maçta 4-3 kazanarak, pankartı asanlara gerekli cevabı verdik” dedi.

HER KESİMDEN DOSTUM VAR

Fenerbahçeli arkadaşlarıyla maç izlemesinin eleştiri konusu olduğunun hatırlatılması üzerine başarılı çalıştırıcı, “Fenerbahçeli dostlarımla maç da izliyorum, yemek de yiyorum. Trabzonsporlu da çok arkadaşım var. Bu tepkiler çok yanlış. Beni herkes bilir. Ayrıca onlar önceden kaybettikleri puanlara baksınlar” ifadesini kullandı.

İÇLERİ RAHAT ETSİN

Son olarak şaibe dedikodularına ve bilet konusuna cevap veren Çalımbay, “Bizim şaibeyle hiç işimiz olmadı. Rakibimiz Fenerbahçe 16 maçtır kazanıyor. Her şey sahada bitecek. Başka bir şey aramaya gerek yok. Trabzonspor’un içi rahat etsin. Gereken mücadeleyi göstereceğiz. Eğer Fenerbahçe değil de Trabzon’la oynasaydık, yine 8 bin bilet ayırırdık” dedi.