BIST 10.177
DOLAR 32,37
EURO 34,71
ALTIN 2.400,83
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'de şimdi de dayak skandalı!

Baykal'ın kaset skandalının ardından şimdi de CHP'de dayak skandalı yaşanıyor...

Abone ol

CHP Antalya milletvekili adayı Yıldıray Sapanın, eşini hastanelik edene kadar dövdüğü, hamile kadının yediği dayak sonrası bebeğini düşürdüğü ortaya çıktı.

Savcılığa dilekçe vererek, kendisini sürekli döven eşinden şikayetçi olan Sedef Sapan'ın, 10 Ağustos 2010'da eşinden yediği dayak sonrası bebeğini düşürdüğünü belirttiği ortaya çıktı.

Yeni Akit'ten Furkan Altınok'un edindiği bilgilere göre; CHP'nin Antalya milletvekili adayı Yıldıray Sapan, arabada eşini sille-tokat dövdü. Aldığı darbeler sonucu ağzı yüzü kan içerisinde kalan Sedef Sapan, kırmızı ışıkta kendini arabadan aşağı attı.

BEBEĞİNİ KAYBETTİ

Çevredekiler tarafından hastaneye kaldırılan Sedef Sapan'ın yüzünde ve boynunda ağır yaralar ve çizikler oluştuğu bildirildi. Tedavisinin ardından karakola giderek eşinden şikayetçi olan Sedef Hanım'ın, yediği dayak sonrası bebeğini düşürdüğü öğrenildi.

KENDİNİ ARABADAN AŞAĞI ATTİ

Olay geçtiğimiz yılın Ekim ayında yaşandı. Kavganın CHP'li Sapan'ın eşinin annesi hakkında söylediği sözler sebebiyle çıktığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, CHP Milletvekili adayı Yıldıray Sapan arabada eşine, "Annen beni kıskanıyor, annenin bende gözü var, bunu sana ispatlayacağım, anneni..." şeklinde laflar etti.
Eşi, Sapan'ın bu sözlerine tepki gösterince araba içinde kavga başladı. Ardından kavga fiziksel şiddete dönüştü. Araba içinde dayak yemeye başlayan kadın, kırmızı ışıkta kendini arabadan aşağı attı.

"DAYAK YÜZÜNDEN DÜŞÜK YAPTIM"

Kırmızı ışığa varıncaya kadar yüzüne de birkaç yumruk yiyen CHP'li vekil adayının eşinin, kavga sonucunda dudağının patladığı, boyun ve alnında çizikler oluştuğu, yüzünün kanlar içerisinde kaldığı öğrenildi. Hastanelik olan Sedef Sapan'ın çevredeki insanların yardımıyla önce hastaneye gidip muayene olduğu, sonra da gece yansı saat 01:25'te karakola giderek şikayetçi olduğu öğrenildi.
Sedef Sapan, savcılığa iletilen ifadesinde eşinin kendisini sürekli dövdüğünü ifade etti. Sedef Sapan'ın 10 Ağustos 2010 günü eşi tarafından dövüldüğü için düşük yaptığını belirttiği öğrenildi.