BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,85
ALTIN 2.434,42
HABER /  SPOR

Rıdvan, Santosla Ardayı kıyasladı

Meksikalı Santos geldi, Atatürk havalimanı yıkıldı, cam çerçeve indi. Rıdvan Dilmen bu manzarayı yorumladı.

Abone ol

İNTERNETHABER- Galatasaray'ın son transfer bombası Meksikalı Dos Santos'u, takımın genç yıldızı Arda Turan'la karşılaştıran Rıdvan Dilmen, Santos için havaalanında yapılan karşılamayı abartılı buldu..

NTV'de Güntekin Onay'la sundukları 'Yüzde 100 Futbol' programında Rıdvan Dilmen, G.Saray'ın son transferi Dos Santos'u Arda Turan'la kıyasladı.

BURASI ZAMBİYA DEĞİL PELE'Yİ GETİRMİYORSUN

Bu ülkeye Hagi geldi Hagi.. Bunlar kim ya? Barcelona Real Madrid filan.. Santos yetenekli oyuncudur doğrudur, Barcelona alt yapısından yetişmiştir. Ama oynamamıştır. Şu karşılama olmamalı. Pele'yi getirmiyorsun. Sen Zambiya değilsin.

SANKİ UZAYDAN GELMİŞ!

UEFA şampiyonu takıma geliyorsun. İki Santos için söylüyorum. Kulüplere ihtiyaçları vardır. Galatasaray için Jo ve Santos için bir şanstır. Radyoları dinliyorum sanki uzaydan gelmiş..

ARDA'YI 50 BİN KİŞİ GİDER ALMAYA

Bu oyuncular renkli oyunculardır, yetenekli oyunculardır. Yatırım yapılabilecek oyunculardır. Televizyonda Arda'yı başka bir formayla izlesinler havaalanında 50 bin kişi gider almaya. Arda ile Santos arasında uçurum var.

ARDA'NIN 1.5 GÖMLEK DÜŞÜĞÜ

Teknik olarak baktığımızda ofansif oyuncu. Alanzinho'nun biraz daha iyisi diyebiliriz. Arda'nın 1.5 gömlek düşüğüdür. İhtiyacı kesin yoktu Galatasaray'ın. Caner tutturdu gidiyordu.

NEREDE OYNAR

Santos nerede oynar? Forvetin arkası gibi oynar, sol açık çizgisinde oynar. Tribünlere karşı zaman zaman topu kaldırıp vuruyormuş gibi yapar acayip çalım atar. Taraftara sempatik gelir.

Jo her şeye rağmen doğrudur. Sadece Avrupa Kupalarında oynamaması düşündürücüdür.

Programın sunucusu Güntekin Onay ise, G.Saray'ın ligde attığı gollerin yarısına imza atan Baros, Kewell ve gönderilen Nonda'ya ait olduğunu söylerken, 'Jo acilen form tutmalı. yoksa G.Saray ikinci yarıda ciddi anlamda gol sorunu yaşayacak' dedi.