BIST 10.269
DOLAR 32,28
EURO 34,83
ALTIN 2.433,82
HABER /  SPOR

Fener Sivasa karayoluyla gidecek

Sivasspor ile yarın oynacağı maç için Sivas'a gelen Fenerbahçe kafilesini taşayan özel uçak, Sivas'a inemedi

Abone ol

Sivasspor ile yarın oynacağı maç için Sivas'a gelen Fenerbahçe kafilesini taşıyan özel uçak, Sivas' Havaalanı'nda kar yağışı ve görüş mesafasinin az olması sebebiyle Sivas'a inemedi.



Uçak önce Kayseri'ye yöneldi. Ancak daha sonra alınan bir kararla Fenerbahçe Kafilesini taşıyan uçak Samsun Çarşamba Havaalanına inmeye karar verdi.  Kafile 400 km'den fazla yolu otobüs ile geçerek Sivas'a gelecek.

 FENER UÇAĞI SAMSUN'A İNDİ
Sivas'taki olumsuz hava koşulları nedeniyle Sivas Havaalanı'na iniş yapamayan Fenerbahçe kafilesini taşıyan özel uçak Samsun Çarşamba Havaalanı'na indi.

Havaalanında basın mensuplarının görüntü alınmasına izin verilmezken, görüntü almaya çalışan bazı basın mensupları ise polis ve güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkarıldı.

Kafilenin, yakıt ikmali yapıldıktan sonra aynı uçakla Kayseri'ye hareket edeceği, buradan da karayolu ile Sivas'a geçeceği öğrenildi.


Fenerbahçe'yi karşılamak için Sivas Havaalanı'na gelen yaklaşık 100 kişilik Fenerbahçeli taraftar grubu takımlarının olumsuz hava şartları ve sis yüzünden alana inemeyeceğini öğrendikten sonra alandan ayrıldı.