BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,75
ALTIN 2.439,16
HABER /  POLİTİKA

Delegeden Baykala tepki istifası!

CHP'li delege parti lideri Deniz Baykal'ı eleştirmesine izin verilmeyince kürsüde istifa etti

Abone ol

CHP'li parti üyeleri Burdur Merkez İlçe Başkanı'nı seçmek için Belediye Düğün Salonu'nda yapılan kongrede bir araya geldi. Olağan şekilde ilerleyen kongre, parti delegesi Şirinevler Mahallesi Muhtarı Ahmet Emre'nin konuşmalarıyla gerildi.

Ahmet Emre, çıktığı kürsüden CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı eleştiren sözler söyledi. Partisinin iktidara gelmesini yürekten istediğini belirten Emre, "Geminin kaptanı yorulmuştur. CHP gerekli yerleri taşıyamamaktadır. Ben iktidar olmak istiyorum.

Bu kafayla ve zihniyetle insanları kucaklamazsan, mahalle delegeleri köy muhtarlarına sahip çıkmazsan CHP bir yere gelemez. Bu şekilde devam edersek Tayyip Erdoğan 2017'ye kadar başbakan olarak kalacaktır." diye konuştu.

Ahmet Emre'nin eleştirileri üzerine Divan Başkanı CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, araya girerek "Genel başkan hakkında eleştiri yapamazsın." dedi.

Ahmet Emre ise kongrede demokratik bir ortam olmadığını ifade ederek, "Bu eleştirileri burada yapamazsam başka nerede yapabilirim? Bu kafayla bir yere varamazsınız. Ben, böyle olursa istifa ediyorum." karşılığını verdi.