BIST 10.899
DOLAR 32,19
EURO 34,95
ALTIN 2.455,12
HABER /  GÜNCEL

Rıdvan Dilmen öyle bir şey dedi ki

Rıdvan Dilmen de Fener'in mağlubiyetini değerlendirdi. Usta yorumcu çarpıcı bir iddiada bulundu.

Abone ol

Usta yorumcu Ünlü yorumcu, NTV'deki 'yüzde 100 futbol' programında "Daum, geçen hafta Almanya'da, 'millli takım menajeri Bierhoff, teknik direktörüne çok yardım ediyor. Benim de böyle bir menajere ihtiyacım var" dediğini ileri sürdü..

Turkcell Süper Lig'de 22. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe evinde, Bursaspor'a 2-0 öne geçtiği maçın 90+1. dakikada yediği golle 3-2 mağlup oldu.

Taraftar maç boyunda Guiza'nın pasif kalışına öfkelenerek "Semih" tezahüratı yaptı. Bu tepkinin üzerine de Daum, Guiz'yı oyundan alarak yerine Semih'i koydu.

İşte Rıdvan Dilmen'in, Daum'un bu kararına tepkisi vardı. Semih'in acilen satılması gerektiğini belirten Dilmen, bunu neden istediğini de şöyle özetledi;

"Ben Güiza’ya bayılmam, avukatı da değilim. Hatta Semih’i çok beğenirim. Türkiye’nin bana göre tartışmamız bir numaralı santrforu. Ama F.Bahçe yönetimine buradan sesleniyorum: ‘Semih’i satsınlar.’ Çünkü Semih artık F.Bahçe’ye zarar vermeye başladı. Çocuğun bir şey yaptığı yok ama onun oynamadığı maçlarda seyircinin gösterdiği tepki tüm takımı olumsuz etkiliyor. Futbolcu böyle durumlarda tedirgin olur. Zaten F.Bahçe’nin Bursa maçındaki düşüşü de taraftarın ‘Semih’ diye bağırmasıyla başladı. Takımın kimyası bozuldu. Daum’un seyirciye kulak verip Güiza’yı çıkarması tarihi hata. Herkesi çıkartırım yine de Semih’i oyuna almam. Güiza’yı çıkarsam bile almam. Güiza’nın çıktıktan sonraki ruh halini gördük. Sadece o değil, tüm oyuncular pıstı. Ben de olsam ben de pısarım.

Taraftar yarın Özer dışarı diye bağrırsa ne olacak? Onu da mı çıkartacaksın? Bu taraftar Alex’i de yollamıştı 2 sene önce. Taraftarın sözünü dinleyen teknik adam benim için tartışılır. Daum da benim için artık tartışmalı hocadır. Zaten Alman basınına da ‘Bana Bierhoff gibi menajer lazım’ diyerek sıkıntısını da dile getirmiş bir kişi..”