BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,77
ALTIN 2.432,87
HABER /  SPOR

Rıdvan ağzına geleni söyledi

Bursa yenilgisi Rıdvan Dilmen'i çileden çıkardı. Oyuncuların isteksizliğine isyan eden Rıdvan eski takımı için acı konuştu.

Abone ol

Rıdvan Dilmen Fenerbahçeli futbolcuları ve yönetimi topa tuttu. Rıdvan Fenerbahçe'nin belki 4. olabileceğini ve yönetimin ciddi hatalar yapmaya devam ettiğini savundu.

Usta yorumcuya göre takımın ciddi revizyona ihtiyacı olduğunu savundu. İşte Dilmen'in NTV'de yayınlanan Yüzde 100 futbol programındaki eleştirileri:

Fenerbahçe hücum yapamıyor çünkü Selçuk pas hatası yapıyor. Gürhan'ı oyuna sokuyor. Ne zaman oynattın ki Gürhan'ı oyuna sokuyorsun.

Aragones olarak Gürhan bugüne kadar ne yapmış? Bir hafta önce Kazım oynuyor sürpriz oluyor bir haft sonra 18'de yok.

Teknik direktör oyuncu ilişkileri fiyasko. Oyuncular zaten havlu atmış. Allahım bu 9 hafta nasıl geçecek diyorlar.

Ben geçenlerde Adnan Polat ile karşılaştım. Kendisine 'Fenerbahçe ile Galatasaray 4.'lük mücadelesi yapar' dedim. Bana inanmadı.

Bugün pankart açmışlar gördüm. Basri Dilimlili Lugano. Lugano Pele mi? Değil ama onun savaşçı ruhunu istiyor. Taraftar 1-0 iken maçı bırakmış oyuncu istemiyor.

Ben iddia ediyorum hiç bir oyuncu şampiyon olacağına inanmıyor. Gol attın 90 dakika kalenden çıkmıyorsun.

1-0 öne geçiyorsun şartlar senin lehine gelişiyor. Yenilmeyeyim diye bekliyorsun böyle büyük takım olunmaz. Şimdi Fortis'e el atacaklar, gönül alma amacıyla.

Sen Gürhan'ı Fortis Kupası'nda garantilediğinde bile oynatmadın sen burada tecrübeli bir oyuncuyu kat edebilen bir çıkarıyorsun

Fenerbahçe yönetimi hala hata yapıyor. Hala oyuncuların sözleşmesi uzasın diye. Selçuk diyor ki 'menajerim bu hafta görüşecek bu hafta' Ne demek ya.

Lugano'da anlaşamıyorsunuz. İki mi istiyor 4 ver. Sen alsana 10 milyon euroya Lugano gibi birisini. Lugano muhtemelen gitti zaten.

Tuncay gibi topu yiyen adamla anlaşamıyorsun gidiyor Mehmet Aurelio gibi adama iki mi istilor üç ver. Deivid bu ruhuyla 20 tane atsa ne olur. İsim oynamıyor özveri oynuyor.

Bu yıl başarı var mı bana söyle. Yönetim yalvarıyor bu futbolculara kal diye.. Ciddi bir revizyor şart.

Fenerbahçe'nin oyuna giren üç oyuncusu bugün Turkcell Süper Liginde en az 8 takım almaz. Vederson Gürhan, Gökhan üçünü alırken düşünürsün.

Alex 20'sinde iyi oynuyor kazanıyorsunuz kötü oynarsa kaybediyorsunuz.

Mücadele iyi midir yok. Hücum yok. Oyuncu tercihleri yok. Oyuncu değişiklikleri yok. Arzu istek yok.

Taraftar fazla ümitlenmesin. Yönetim önümüzdeki yılın planlmasını doğru yapsınlar. Aman Deivid aman kal diye yalvarmayacak.

Selçuk Fenerbahçe kulübüne gelecek imza atacak. Barcelona mı alacak kim alcak szi. Fenerbahçe'de oynuyorsun. Uzayda mı oynayacaksın.