BIST 10.657
DOLAR 32,13
EURO 34,94
ALTIN 2.433,56
HABER /  SPOR

Ricardinho imzayı attı

Beşiktaş, Brezilyalı futbolcu Ricardinho ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Abone ol

Ricardinho, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nin basın odasında gerçekleştirilen ve kulüp ikinci başkanı Murat Aksu ile yönetim kurulu üyesi Erhan Kamışlı'nın da hazır bulunduğu törende, kendisini 3 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Murat Aksu, imza töreni sonrası yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın bu sezon yine bomba transferlerinden birini garçekleştirdiğini belirterek, "Bundan dolayı yönetim olarak gurur içindeyiz. Ricardinho, Brezilya Milli Takımı'nda en çok forma giyen futbolculardan biri" diye konuştu.

Aksu, siyah-beyazlı taraftarlara da seslenerek, "Bundan sonra taraftarlarımıza görev düşüyor. Bu yıl 15 bin kombine sattık, bu rakamı 20 bine çıkarmak istiyoruz. Bütün Beşiktaş taraftarlarının takımına sahip çıkmasını ve kombine satışlarını 20 bine çakırmasını istiyoruz" dedi.

Aksu, Ricardinho ile 2 artı 1 yıllığına sözleşme imzalandığını, bonservis bedeli olarak 1 milyon 700 bin dolar ödeyeceklerini, futbolcuya da yıllık 1 milyon 750 bin Avro ödeyeceklerini kaydetti.

Ricardinho ise hedefleri olan büyük bir kulübe geldiğini belirterek, "Burada olmaktan çok mutluyum" dedi.

Taraftarların dün kendisini çok iyi bir biçimde karşıladıklarını ifade eden Ricardinho, "Dün, çok iyi bir karşılama oldu. Bugün de yönetimle görüştüm. Bu sevgi gösterilerine, sahada en iyi performansı göstererek karşılık vermek ve kupa sayımı 15'e çıkarmak istiyorum" diye konuştu. Brezilyalı futbolcu, siyah-beyazlı takımda 17 numaralı formayı giyecek.