BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Saracoğlunda yüzyılın maçı

Fenerbahçe D. Kiev önünde tur arıyor. İşte sarı lacivertlilerin ideal onbiri

Abone ol

Ukrayna'da yapılan ilk maçta rakibine 3-1 yenilen sarı-lacivertliler, yarın Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda seyircisinin de desteğiyle tur için gerekli skoru elde edip, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı hedefliyor.

Fenerbahçe'de kırmızı kart cezalısı Serkan, sakatlığı bulunan Luciano ve takımdan ayrı idman yapan Anelka, Dinamo Kiev maçında forma giyemeyecek. Kırmızı kart cezalısı olduğu için ligde son iki maçta görev almayan Appiah ise yarınki maçta forma giyecek.

NASIL TUR ATLAR?

Fenerbahçe, ilk maçta 3-1 yenilmesi nedeniyle tur atlaması için Dinamo Kiev'i ya 2-0 yenecek, ya da gollü galibiyetlerde 3 faklı skora ulaşacak. Fenerbahçe'nin 3-1'lik galibiyetinde ise karşılaşma uzatmaya gidecek. Fenerbahçe, Dinamo Kiev karşısında turu geçecek skoru elde edemezse, UEFA Kupası'nda Avrupa kupalarına devam edecek.

MUHTEMEL 11

Fenerbahçe'nin yarınki maça şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor: Rüştü, Kerim, Can, Önder, Ümit, Appiah, Aurelio, Alex, Tümer, Tuncay, Semih Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yarın saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı İngiliz hakem Stephen Bennett yönetecek. Karşılaşma Kanal D'den naklen yayınlanacak.