BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Meduna sahalara dönecek

Kalp rahatsızlığıyla gündeme gelen Meduna ameliyat kararı için Çek hekimlerle görüşecek.

Abone ol

Galatasaray maçında yaşadığı kalp rahatsızlığıyla spor kamuoyunun gündemine gelen Vestel Manisasporlu Michael Meduna, ameliyat olup olmama kararını, Çek hekimlerle görüştükten sonra vereceğini belirtti.

Meduna, Tarık Almış Vestel Manisaspor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, 24 Ağustos Perşembe günü memleketi Çek Cumhuriyeti'ne gideceğini bildirdi. Kendisini hasta olarak görmediğini ve sahalara mutlaka döneceğini kaydeden Meduna, şöyle konuştu:

''Söz konusu kalp olunca insan hassas düşünüyor. Vereceğim karar bir diş çekimiyle ilgili değil, ama size söz veriyorum, yeniden sahalara döneceğim. Sağlığımla yakından ilgilenen Türk doktorlardan çok memnunum ve güvenim sonsuz, ancak bir de aynı dili konuştuğum Çek doktorlarla konuşarak, ameliyat konusunda karar vereceğim. Bunun doğal hakkım olduğunu düşünüyorum. Memleketimde ne kadar kalacağımı bilmiyorum. Moral olarak kendimi iyi hissettiğim zaman Türkiye'ye döneceğim.''

Meduna kendisine yöneltilen bir soru üzerine de ''Takımdaki yerimin doldurulup doldurulmayacağı konusu bana düşmez, onu hocamız düşünür. Bizim takımda çok değerli futbolcu arkadaşlarım var. Manisa ile irtibatımı kesmeyeceğim. Burada arkadaşlarım ve dostlarım var '' dedi.

''Futbol için yaratıldığını'' düşündüğünü anlatan Meduna, ''Futbol benim hayatım. Hastanede gözümü açtığımda yanımda kız arkadaşım Marketa'yı görmem, benim hayata daha sıkı sarılmama neden oldu. Marketa yanımda olduğu sürece benim sahalara dönmemem gibi bir şey olamaz '' şeklinde konuştu. Arkadaşlarıyla vedalaşan Meduna, Beşiktaş maçı sonrasında attığı gol sevincinin giydirme fotoğrafının yer aldığı kulüp otobüsünün önünde fotoğraf çektirdi.