BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.435,47
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Renault Capture ile üçü bir arada

Renault yeni şehir crossover modeli Captur'ü Cenevre'den dünyaya tanıtıyor.

Abone ol

Biçim ve işlevi bir araya getirerek, Renault Captur sürücülere MPV, SUV ve hatchback dünyasının en iyi özelliklerini bir arada sunuyor. 

Renault açıklamasına göre, Renault Captur, segmentte yeni uygulanabilir fikirleri tanıtıyor. Günlük yaşamı kolaylaştırmayı amaçlayan akıllı çözümler arasında kayar arka koltuk, çoklu kullanıma uygun bagaj zemini ve Media Nav ya da Renault R-Link multimedya sistemlerinin yanı sıra Easy Life çekmece tipi torpido gözü, iki farklı renk kombinasyonu ve fermuarlı çıkartılabilir koltuk örtüleri bulunuyor.

Renault Tasarım Direktörü Laurens Van Den Acker konuyla ilgili değerlendirmesinde, ''Renault Captur'ün genleri Konsept bir aracın bütün özelliklerini kapsıyor. Bu konsept aracı Renault'nun yaşam boyu tasarım stratejisinde 'explore' temasının bir ifadesi olarak sunmaktan gurur duyuyorum. 

Markanın ilk şehir crossover modeli olarak, Captur MPV, SUV ve aile Hatchback'inin bütün avantajlarını bir araya getiriyor. Dengeli, akıcı hatları otomobile güçlü bir enerji katıyor, yenilikçi stili ve pratik günlük kullanımı ise iki kişi ya da bütün aile için dünyayı keşfetmek için adeta bir davet sunuyor'' ifadelerini kullandı.

Renault R-Link multimedya sistemi

Renault, Renault R-Link multimedya sistemini tüm ürün yelpazesinde geniş kapsamlı olarak sunarak araç içi bağlantı alanında üstünlüğü ele geçiriyor. Artık Yeni Clio Hatchback, Yeni Clio Sport Tourer, Yeni Clio R.S., ZOE, Captur ve Yeni Kangoo'da, markanın Cenevre'deki standında sunulan bütün modellerinde yer alıyor. 

Renault'nun yeni stil özellikleri daha da görünür hale geliyor ve öncü MPV'nin crossover versiyonu olan Scénic Xmod ile birlikte yeni Renault Scénic serisi dahil Cenevre'de sergilenen bütün modellerde yer alıyor.