BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Rafet Piştide payladı

"Pişti" programına telefonla katılan Rafet El Roman, katılımcıları birer birer payladı.

Abone ol

"Pişti" programına telefonla katılan Rafet El Roman, "Pişti programının bu konuya girmesi doğru değil" dedi. "İşin içyüzünü bilmiyorsunuz, bu yüzden bizim yaşadıklarımızı tartışmanız doğru değil" diyen El Roman, sözlerini şöyle sürdürdü, "Siz sanıyor musunuz ki, çocuklarım sürekli ağlıyor. Şu anda paskalya tatilindeyiz ve çok mutluyuz."

Eski eşiyle arasındaki sorunları ortalıkta konuşmak istemediğini söyleyen Rafet El Roman, "Türkiye'de kalamazdım, çocuklarımı da burada bırakamazdım" dedi.

Hülya Avşar'ın "Çocuklarının içyüzünü biliyor musun, onların annelerini aramadıklarını mı düşünüyorsun. Bu işin daha uygun bir yolu yok mu?" sorusuna ise şöyle cevap verdi, "Tuğba'dan ayrılırken buralarda kalamazdım. Tuğba'yla yaşadıklarımız hazmedilecek şeyler değildi. Ben çok yıpranacaktım. Çocukların bunları kaldırmasını nasıl bekleyebilirim." diyerek cevap verdi.

ANNELİK YAPACAĞINA İNANMADIM
Rafet El Roman, "Tuğba'yla yaşadıklarımızı kimse bilemez. Onun, annelik yapabileceğine inanmıyorum. Ben çocuklarımın mutluluğu için her türlü çabayı ve özveriyi gösteriyorum. Onlara hem annelik ve babalık yapıyorum" dedi.

TUĞBA ALTINTOP: ÇOCUKLAR BABALARININ YANINDA BANA YAKIN DAVRANAMIYOR
"İki yıl önce ben İstanbul'a döndüğümde Rafet boşnma davası açmıştı. Sonra boşanma davasını geri aldı. Sonrasında da yeniden davalar açılı ve bugünlere gelindi." diyerek velayet konusunu anlatmaya çalışan Tuğba Altıntop, son olayları ise şöyle açıkladı, "8-28 Nisan tarihleri arasında Türkiye'de kızlarımla birlikte olmak istemiştim. Almanya'da ya da bir başka ülkede çocuklarımla birlikte olmak istemedim. Rafet'in konserleri vardı ve değişik ülkelerdeydi. Ben, kızlarımla babalarının yanında birlikte olmak istemiyorum. Çünkü çocuklarım , babalarının yanında bana yakın davranamıyorlar, onu kırmak ya da gücendirmek istemiyorlar. Ben de onlarla babaları olmadan birlikte olmayı daha çok tercih ediyorum."

HASTA OLAN KIZIMIM AVUSTURYA'DA NE İŞİ VAR
"Almanya'ya gittiğimde Rafet, kızımın hasta olduğunu söyledi. Hasta olan kızımın şu anda Avusturya'da konser salonunda olduğunu ve yanlarında Rafet'in sevgilisinin olduğunu söyleyebilirim." diyen Tuğba Altıntop, Reha Muhtar'ın, "Velayet kimde olursa olsun, karşı tarafın istediği zaman çocukları görmesine izin verir misin?" sorusuna ise, "Tabii ki, çocuklarını her istediği zaman görmelerini isterim" diyerek cevap verdi.

RAFET: DAHA FAZLASINA İZİN VERMEM, BENİM YANIMDA GÖREBİLİR
Aynı soruya yanıt veren Rafet El Roman, "Geçen yaz ve bu kış bir ay ve üç haafta çocukları Tuğba'ya verdim. Velayeti vermem ama istediği zaman Almanya'ya gelip görebilir" dedi.