BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Quaresma rüzgarı fırtınaya dönüyor

Beşiktaşlı idareciler, Quaresma sevdasına nokta koymak için bugün üçüncü İtalya seferine çıkıyor.

Abone ol

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma rüzgarı, fırtınaya dönüşüyor. 20 gün önce borsaya Portekizli yıldız ile transfer görüşmelerine başlandığını borsaya bildiren siyah- beyazlı yönetim, transferi resmiyete dökmek için bugün üçüncü İtalya seferine çıkıyor.

Daha önce İnter'i 7 milyon Euro bonservis ücreti karşılığı ikna eden Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı yönetici Cengiz Zülfikaroğlu ile birlikte çıkarma yapacağı Çizme'de, yarın Quaresma'nın menajerleri ile bir araya gelecek. Beşiktaş'ın ilk teklifine olumlu yanıt vermesine karşın daha sonra kafasında Türkiye ile ilgili soru işaretleri olduğu mazeretine sığınarak, fiyat arttırmak için nazlandığı öğrenilen Quaresma'nın menajerlerine Beşiktaş, son fiyat olarak 3,5 milyon Euro teklif edecek. 2008 yazında Porto'dan transfer olduğu İnter'de fazla şans bulamayan ve Portekiz Milli Takımı'nın Dünya Kupası aday kadrosuna da çağrılmayan Quaresma, önceki gün yaptığı açıklamada, "Şu an için ülkeme dönmeyi düşünmüyorum. Başka bir ülkede oynayabilecek kaliteye sahibim ve bunu yapmaya devam edeceğim" diye konuşmuştu.

SON ÇARE MOTİVASYON

Q7'nin, Beşiktaş'ın teklifine olumlu yanıt vermesi için denenecek diğer metot ise 'motivasyon' olacak. Siyah-beyazlı yöneticiler, "1 yıldır seni istiyoruz. Beşiktaş'a gel, dirilirsin. Buradaki çıkışınla Portekiz Milli Takımı'nda da şans bulursun" sözleri ile Quaresma'yı ikna edecek.

İNTER'DEN YILDIZ ALIYORUZ!

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı dün Haber1903'e yaptığı açıklamalar ile Quaresma transferinde sona yaklaştıklarının sinyalini verdi. Adalı, "Mağazadan eşofman değil, İnter'den yıldız alacağız. Bunun için de ince eleyip sık dokumalıyız. Quaresma'nın menajeri ile temas halindeyiz. Transfer ile ilgili olumsuz hiçbir gelişme yok" diye konuştu.