BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.435,85
HABER /  GÜNCEL

Polisten Baydemire tavır

Türk Polis Teşkilatı'nın 163'üncü kuruluş yıldönümü Diyarbakır'da kutlandı. Kutlamalara Baydemir davet edilmedi.

Abone ol

Türk Polis Teşkilatı'nın 163'üncü kuruluş yıldönümü Diyarbakır'da Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker'in de katıldığı törenle kutlandı. Törene DTP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in davet edilmediği öğrenildi.

Türk Polis Teşkilatı Kuruluşu'nun 163'üncü yıldönümü Diyarbakır'da törenlerle kutlandı. Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya'nın Atatürk Anıtı'na çelenk koyması ile başlanan törene, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker de katıldı. Vilayet önünden başlayan törende Vali Hüseyin Avni Mutlu ile Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya'nın yürüyüş kortejini selamlamasının ardından Robocop polisleri ile Özel Harekat polislerinin helikopter gösterisi katılımcılardan büyük alkış topladı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı kutlamalar yürüyüş kortejinin geçişinin ardından sona erdi.

Törenin sona ermesinin ardından, güvenlik için tören alanı yakınında bulunan ve gösterilerde uyarı amaçlı kullanılan megafonlu araç bu sefer müzik yayını yaptı. Polisin megafonlu yayın aracından `Ölürüm Türkiyem' adlı şarkı çalarken, motorize ekiplerde şehir içinde gösterilerine devam ettiler. Törene, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in davet edilmediği öğrenildi.