BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,83
HABER /  GÜNCEL

Polis öyle bir iş etti ki!..

Sanırsınız savaş var. Okula gaz bombası atıldı. Bir ailenin evine de gaz bombası düştü. Sokaklar da savaş yeri gibi...

Abone ol

Başakşehir Bayramtepe Mahallesi'ndeki kaçak ve ruhsatsız binaların yıkımında büyük olaylar çıktı... Bir grup yıkımı protesto edince polis orantısız güç ile karşılık verdi. Bir anda ortalık savaş alanına döndü.

OKULA BİBER GAZI

Bir ilköğretim okuluna biber gazı düştü. Öğrenci ve veliler fenalık geçirdi... Bir evin üçüncü katındaki daireye de gaz bombası isabet etti. Evde bulunan anne ve bebeği hastanelik oldu.

Güvercintepe Mahallesi'nde kaçak ve ruhsatsız binaların yıkımı nedeniyle başlayan olaylar hala yatışmış değil. Polisin sert karşılığı ile alevlenen olaylar 6 saattir devam ediyor.

Olayların yaşandığı sokak ve caddelerdeki bazı araçların camları kırıldı. Kepenk kapatan esnaf olayları dükkanlarının içinden izliyor. Olaylar sırasında bazı gazeteciler de göstericilerin attığı taşlardan, polisin müdahalesi sırasında kullandığı gaz bombası ve tazyikli sudan etkilendi.

Zabıta ekipleri, kaçak ve ruhsatsız olduğu belirtilen iki binanın yıkım çalışmalarını tamamlayarak, bölgeden ayrıldı.  Göstericilerle güvenlik güçleri arasındaki olaylar ara sokaklarda sürüyor. 

BAŞAKŞEHİR'DEN GELEN FOTOĞRAFLAR
SAVAŞ MEYDANLARINI ARATMIYOR...
İŞTE OLAYLARIN SICAK FOTOĞRAFLARI...

[PAGE]





[PAGE]





Polisin attığı gaz bombalarından biri yakındaki ilköğretim okuluna düştü. Öğrenciler perişan oldu, haberi alan aileler okula koştu... Bir çok çocuk gaz bombasından etkilendi, hastanelik oldu.


[PAGE]





Mahalledeki herkes gaz bombalarından nasibini aldı. Bir evin üçüncü katındaki daireye de gaz bombası düştü. Anne ile 5-6 aylık olan bebeği gaz bombasından etkilendi. Minik bebeğin gözlerine vatandaşlar limon sıkarak çözüm bulmaya çalıştı.




[PAGE]







[PAGE]







[PAGE]







[PAGE]






[PAGE]






[PAGE]






[PAGE]






[PAGE]