BIST 10.000
DOLAR 32,38
EURO 34,67
ALTIN 2.425,68
HABER /  GÜNCEL

Polis karakoluna bombalı saldırı

Batman'da sınır ötesi operasyonunu protesto etmek için yürüyüş yapmak isteyen bir grup BDP'li ile yürüyüşe izin vermeyen polis arasında gerginlik yaşandı

Abone ol

Batman'da sınır ötesi operasyonunu protesto etmek için yürüyüş yapmak isteyen bir grup BDP'li ile yürüyüşe izin vermeyen polis arasında gerginlik yaşandı. Grubun içinden bir kişi polis karakoluna ses bombası attı.

POLİSLE GRUP ARASINDA GERGİNLİK YAŞANDI

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 22.30 sıralarında Petrol Kent Mahallesi'nde bir grup BDP'li sınır ötesi operasyonunu protesto etmek için yürüyüş yapmak istedi. Polisin yürüyüşe izin vermemesi üzerine polis ve grup arasında gerginlik yaşandı.

SES BOMBASI ATILDI

Polis, grubu dağıtmak için gaz bombası ve tazyikli su kullandı. Ara sokaklara kaçan göstericilerden biri 10 Nisan Polis Karakolu'na ses bombası attı. Karakola isabet etmeyen ses bombası büyük bir gürültüyle patladı. Ses bombasını attığı iddia edilen kişiyi gören bir polis, şahsı yakalamak için kovaladı. Bombayı atan kişi ara sokaklara kaçarak izini kaybettirdi. Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri atılan ses bombasının parçaları üzerinde çalışma başlattı.