BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,93
ALTIN 2.434,92
HABER /  GÜNCEL

Polis karakolda vatandaşı vurdu

Karakolda iki taraf arasındaki kavga çıktı. Dayak yiyen şahıs polise tepki gösterince olanlar oldu.

Abone ol

Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde bir polisin, karakolda yaşanan arbede sırasında vatandaşı ayağından vurduğu iddia edildi.

Alınan bilgilere göre; Ahmet ile Mustafa Öztürk adlı kardeşlerin benzin istasyonuna gelen ve alkollü oldukları iddia edilen Aytaç ile Şahin Avan, araçlarına veresiye gaz doldurmalarını istedi.

Veresiyelerinin kabardığını beyan eden Mustafa Öztürk, gaz veremeyeceğini söyledi. Bunun üzerine Avan ile Öztürk adlı vatandaşların arasında sözlü münakaşa başladı. Bu arada Mustafa Avan'ın itmesi sonunda yere düşen Aytaç Avan, başından yaralandı. Ardından akrabalarını toplayan Avanlar, karakola şikâyette bulundu. Şikâyet üzerine Öztürk kardeşler, polis eşliğinde karakola getirildi.

Karakol girişinde bekleyen yaklaşık 7 -8 kişilik grup, Öztürk kardeşlere saldırdı. Bu arada polis, Mustafa Öztürk'ü tuttu. Dayak yiyen Öztürk, polise kendisinin neden tutuğunu söylemesi üzerine, polis memuru İsmail K., beylik tabancasını çıkartarak, 15 el ateş etti.

Açılan ateş sonucunda Ahmet Öztürk ayağından yaralandı. Yaralanan Öztürk'e 45 dakika sonra ambulansın geldiği iddia edildi. Yaralı Öztürk, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis memuru İsmail K.'nin açığa alındığı öğrenildi.